Kategorija

Mados Bikini Kūno Grandinės Pilvo Grandinės Moterų Seksuali Gyvatė Kaulų Grandinės Vieno Sluoksnio Juosmens Grandinės Juvelyrikos Apdailos Retro Dovana

Nauja

€1.62

€2.32

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: jewelri, boho viršų, dekoro retro, pearl megztinis, Moteris, necklac, maudymosi kostiumėlis moterims, asmuo, jade pakabukas, fleurs.

Sveiki atvykę į parduotuvę

Papuošti labiausiai išskirtinį jums labiausiai prabangus daiktų.

Mūsų parduotuvėje savybių, geros kokybės produktų, įvairių stilių ir reguliariai atnaujinti naujausius produktus kiekvieną savaitę, atminkite, kad po parduotuvę,Į pasekėjas turi nuolaida!

Visi produktai yra sandėlyje, šaltinis gamyklos didmeninės ir mažmeninės prekybos parduotuvėse, kokybės užtikrinimą už prieinamą kainą, kviečiame didmeninės.

【 Produkto Išsamiai】

【 Priežiūros patarimų】

1.Mūsų papuošalai yra pagaminti iš aukštos kokybės lydinio, nikelio danga, kaip ilgai, kaip jums atkreipti dėmesį į išlaikymą, jis yra atsparus vandeniui, prakaitui ir ne-nyksta.

2.Papuošalai yra dažnai keisti.Išvengti dėvėti to paties papuošalo ilgą laiką, ypač karštą vasarą.Kai papuošalai danga yra veikiamas prakaito ilgą laiką, tai lengva būti rūdžių, todėl geriausia paruošti kelis gabalus, dažniau keisti.

3.Kai maudytis, plauti indus ar plaukimo, jums neturėtų dėvėti kristalų inkrustuota papuošalai: jei ji nėra tinkamai valomi, drėgmės ir cheminių medžiagų (pvz., dušo želė, ploviklių ir pan.) laikysis paviršiaus papuošalų, todėl crystal nuobodu ir lieti padengtu paviršiumi.Atsparumas korozijai ir spalvos sluoksnį.

4.Ji yra lengva valyti, kai gėlės susiduria.Būkite atsargūs, kai juos saugotų.Nereikia sutampa papuošalai.Jie turėtų būti saugomi originalioje pakuotėje, pagalvės arba papuošalų dėžutė su atskiro smulkaus tinklelio išvengti trinasi tarpusavyje ir nuvalyti paviršiaus.

5.Jei yra palmių spaudinius ar purvas ant paviršiaus papuošalai, galite švelniai nuvalykite kristalais, su minkštu, nepūkuotu skudurėliu pašalinkite dulkes.

6.Jei jūs nesate dėvi papuošalai, prašome nuvalykite paviršių minkštu skudurėliu pašalinti vandenį ir purvą, ir tada įdėti juos į sandarų maišelį ar dėžutę, kad išvengti oksidacijos ir trinties žalą.

Metalų Tipas sidabrinė
Vieno Sluoksnio Juosmens Grandinės Dėvėti puošmena
Pilvo Grandinės Moterims Seksuali Gyvatė Kaulų Grandinės
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Kūno Papuošalai Tipas Pilvo Grandines
Modelio Numeris kūno grandinės-st014-0503
Stilius MADINGA
Formos\modelis Geometrinio

Parašyti atsiliepimą

Mados Bikini Kūno Grandinės Pilvo Grandinės Moterų Seksuali Gyvatė Kaulų Grandinės Vieno Sluoksnio Juosmens Grandinės Juvelyrikos Apdailos Retro Dovana

Mados Bikini Kūno Grandinės Pilvo Grandinės Moterų Seksuali Gyvatė Kaulų Grandinės Vieno Sluoksnio Juosmens Grandinės Juvelyrikos Apdailos Retro Dovana

Sveiki atvykę į parduotuvę Papuošti labiausiai išskirtinį jums labiausiai prabangus daiktų. Mūsų parduotuvėje savybių, geros kokybės produktų, įvairių stilių ir reguliariai atnaujinti naujausius produktus kiekvieną savaitę, atminkite, kad po parduotuvę,Į pasekėjas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!