Kategorija

4Pcs Kūdikių Gyvūnų Piršto Lėlių vaidinimą Papasakoti Istoriją Medžiaga Lėlės Švietimo Žaislai Vaikams, Vaikams Pirštų Lėlės, Žaislai

Nauja

€2.45

€3.27

-25 %

Yra sandėlyje

Žymos: Ranka Lėlių, lėlių, lėlių žaislas, skeletas žaislas, didelis lėlės girl, zoo gyvūnų lėlių, karvė minkštas žaislas, lego toystory pav., toystory pav mini, mego lėlės.

Kulka Taškų:

1、PVC Medžiagos: Šių piršto lėles, žaislus, pagaminti sveiką ir saugią aplinką, iš PVC medžiagos, kurios yra minkštas, patvarus ir odos draugiškas.

2、Įvairių Stilių: yra keturių skirtingų stilių, kad atitiktų jūsų įvairius reikalavimus.Jis yra geras žaislas, skirtas tėvų ir vaikų bendravimą ir prop pasakojimo.

3、Skatinti Pasakojimo: teikti vaikams valandų apsimesti žaisti, pagerinti bendravimo įgūdžius, stiprinti klausymosi įgūdžių ir žodyno plėtrai.

4、Vaikams ir Suaugusiems: Kiekvienas pirštas lėlių yra pakankamai arti, kad pirštais ir vaikams, ir suaugusiems.Šių cute žaislų, be abejo, sužadinti jums ir jūsų vaikams.

5、Tinka: Vaikams patinka žaisti šių piršto lėles, vienas ar su draugais.Ji labai tinka Velykų žaislai, kojinių, glaistai, vaikų Kalėdų prizus ar Helovinas, žaislai ir kt.

Savybės:

1. Įdomus ir mielas dizainas ir nepriekaištingas meistriškumas.Labai tinka kaip dovana savo vaikams ir t.t.

2. Tekstūra yra minkšta ir patogi, kad būtų geras kompanionas jūsų vaikui.Puikus interaktyvus žaislas vaikams, ir tėvams, paaugliams ir suaugusiems.

3. Šių piršto lėles, yra kompaktiškas dizainas ir ryškios spalvos.Visi piršto lėles, turi ilgas rankas, kurios yra labai patrauklus vaikams.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Minkšti Piršto Lėlės

Medžiaga: TPR

Dydis: apie 7*4*4.5 cm/2.76*1.57*1.77 į

Svoris: apie 70g (keturių mišrių pakuočių)

Pakavimo Sąrašas:

1*Švelnus Pirštų Lėlės

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Sertifikavimo CE
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 4-6y, 12+y
Lytis Unisex
Elemento Tipas Lėlės
Įspėjimas Nėra
Modelio Numeris vaikai fidget žaislai

Parašyti atsiliepimą

4Pcs Kūdikių Gyvūnų Piršto Lėlių vaidinimą Papasakoti Istoriją Medžiaga Lėlės Švietimo Žaislai Vaikams, Vaikams Pirštų Lėlės, Žaislai

4Pcs Kūdikių Gyvūnų Piršto Lėlių vaidinimą Papasakoti Istoriją Medžiaga Lėlės Švietimo Žaislai Vaikams, Vaikams Pirštų Lėlės, Žaislai

Kulka Taškų: 1、PVC Medžiagos: Šių piršto lėles, žaislus, pagaminti sveiką ir saugią aplinką, iš PVC medžiagos, kurios yra minkštas, patvarus ir odos draugiškas. 2、Įvairių Stilių: yra keturių skirtingų stilių, kad atitiktų jūsų įvairius reikalavimus.Jis yra

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!