Kategorija

Mielas kūdikis vertus, lėlių, žaislų, animacinių filmų Gyvūnų kalbėdamas istorija, žaislai kūdikiams, vaikiška berniukas mergaitė žaislai bebe Anksti švietimo žaislas

Nauja

€3.84

€4.26

-9 %

Yra sandėlyje

Žymos: lėlių, lėlių žaislas, lėlės pirštinės, kūdikių žaislai, sūpynės, lėlės piršto, kūdikių stoller žaislai, kepurė kūdikiams, žaislai, maži žaislai kūdikiams, stiprus berniukas žaislai, tomy kūdikių žaislai.

Medžiaga:Pliušas

Amžius Tinkamumas: 0-12M

Savybės

Interaktyvus žaislas.

Saugus ir minkštas žaislas.

Skatinti ryškių spalvų ir mielas Gyvūnų forma.Pritraukti vaiko dėmesį, rankas Lėles, su saugumo veidrodžio funkciją, prašome atskleisti apsauginės plėvelės.tada naudokite saugumo veidrodis. 5 skirtingi gyvūnai, Tėvai gali papasakoti kūdikiui.

Pakuotę sudaro: 1pcs vertus lėlių

Pastaba

Skirtumo tarp skirtingų monitorių, spalvos gali būti labai mažas skirtumas, tai priklauso nuo kompiuterio.

Mes garantuojame kokybę ir stilius yra tokie patys, kaip parodyta nuotraukose.

Mokėjimo būdai

1.Mes priimame AliPay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas pateikti jūsų užsakymą.

3. Daugiau Mokėjimo klausimą, prašome patikrinkite šį saitą:

http://help.www.ptextile.lt/categories_Payment.html

Laivybos Ir Pristatymo

1.Įsitikinkite, kad jūsų Asmens duomenys (adresas/pavadinimas/pašto kodas/telefono numeriu) yra aiški ir teisinga.

2. Mes siūlome kelių rūšių laivybos metodai, bet kokius specialius reikalavimus, laivybos, laisvai susisiekite su mumis.Pristatymo laikas žemiau yra ne šis straipsnis, tik savo nuorodą.

3. Visi užsakymai siunčiami per 5 darbo dienas, kuo mokėjimo.

4. Lt bendrosios nuostatos, prekių, gali būti pasiektas numatytas laikas, ji bus šiek tiek užtrukti blogas oras/šventė/kitos force majeure veiksniai, kokių klausimų dėl savo užsakymo būseną, nedvejodami kreipkitės į mus.

Grįžti & Keistis

1.Prašome patikrinti, sklypo iki pasirašymo, siekiant užtikrinti, kad prekės pakuotės viduje, kokybės problemos, prašome nufotografuoti ir susisiekti su mumis prieš grįžti.

2. Jei norite keistis prekę, pirkėjas atsako už bet dar siuntimo mokesčius.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

'

Lėlės Tipas Ranka Lėlių
Amžius 0-12 Mėnesių
Modelio Numeris J0224
Dovanų Trumpas Pliušas
Įspėjimas Laikyti atokiau nuo ugnies
Elemento Tipas Lėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Pliušas
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

Mielas kūdikis vertus, lėlių, žaislų, animacinių filmų Gyvūnų kalbėdamas istorija, žaislai kūdikiams, vaikiška berniukas mergaitė žaislai bebe Anksti švietimo žaislas

Mielas kūdikis vertus, lėlių, žaislų, animacinių filmų Gyvūnų kalbėdamas istorija, žaislai kūdikiams, vaikiška berniukas mergaitė žaislai bebe Anksti švietimo žaislas

Medžiaga:Pliušas Amžius Tinkamumas: 0-12M Savybės Interaktyvus žaislas. Saugus ir minkštas žaislas. Skatinti ryškių spalvų ir mielas Gyvūnų forma.Pritraukti vaiko dėmesį, rankas Lėles, su saugumo veidrodžio funkciją, prašome atskleisti apsauginės

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!