Kategorija

"PASIDARYK pats" Koldūnai Maker Natūralių Kviečių Šiaudų Paspauskite Įrašus Jiaozi Pierogi Pelėsių Kukulis Pelėsių, Pyragai, bandelės, Įrankiai, Virtuvės Reikmenys Bpa Free

Nauja

€0.96

€1.93

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: 3d pelėsių, gyoza maker, pelėsių krosnelė, macaron lapas, konditerijos gaminiai įrankis, virtuvės daiktai, kepti, kukulis dėklas, croissant pelėsių, kukulis paspauskite.

Jis yra protingas, suprojektuoti, su apvalios veido Žievelės, automatinė liejimo, slėgio modelius ir kitas funkcijas, todėl koldūnai 2 kartus greitis greičiau nei įprasta, ir kiekvienas koldūnų formą.

LENGVA NAUDOTI KUKULIS PASPAUSKITE VAIKAMS - Prieš vartojimą jums reikia purkšti su aliejumi, ir nustatyti tešlos lakštai arba tešlos per užpildykite, dangtelį ir paspauskite, kad ruonių puikus paketinių.Kad koldūnai greitai ir be vargo.Auginti savo vaiko virtuvės įdomus ir padidinti vaikų ir tėvų santykius.

SAUGUS NAUDOTI VAIKAMS:Mūsų Koldūnai pelėsių yra daug saugiau nei nerūdijančio plieno tie.Nereikia jaudintis, kad nerimtas ir aštrų kraštą pakenkti savo vaikams, bet daugiau.Paketai apima 4 gabaliukai koldūnai kūrėjai ir įdaras šaukštai,jūs galite mėgautis savo laiko padaryti skanus kukuliai su savo šeima.

GERIAUSIAS PASIRINKIMAS - Šis kukulis pelėsių yra idealus "PASIDARYK pats" įrankis, kuris gali būti naudojamas makedumplings, empanada, ravioliai (koldūnai), puodą, lipdukus ir kt.Jis tinka forany amžiaus, taip, kad jūs ir jūsų šeimos, ir vaikų, gali būti laiminga ranka-madetime.O taip pat gali būti naudojamas kaip dovana savo draugams ir šeimos nariams.

2-IN-1 DIZAINAS:koldūnai maker yra multi-funkcija skirta.Priekyje gali būti naudojamas kaip kukulis formų/ empanada paspauskite/ravioliai (koldūnai) maker ir atgal gali būti naudojamas kaip koldūnai odos cutter,nereikia papildomų cutter.

Modelio Numeris Koldūnai Maker C10756, Koldūnai Įrankiai
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Pilnas Komplektas Pelėsių, Koldūnai Įrankiai
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Rinkinio Numeris 1
Prekės Pavadinimas abay

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Koldūnai Maker Natūralių Kviečių Šiaudų Paspauskite Įrašus Jiaozi Pierogi Pelėsių Kukulis Pelėsių, Pyragai, bandelės, Įrankiai, Virtuvės Reikmenys Bpa Free

Jis yra protingas, suprojektuoti, su apvalios veido Žievelės, automatinė liejimo, slėgio modelius ir kitas funkcijas, todėl koldūnai 2 kartus greitis greičiau nei įprasta, ir kiekvienas koldūnų formą. LENGVA NAUDOTI KUKULIS PASPAUSKITE VAIKAMS - Prieš vartojimą jums reikia purkšti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!