Kategorija

5 Spalvų "PASIDARYK pats" Valgomieji Pigmento Pen Kepti Priedai Maisto Stalčių Spalvų Žymekliai Pieštukai Torto Biskvito Sausainių Tapybos Dekoravimo Priemonė

Nauja

€1.39

€1.78

-21 %

Yra sandėlyje

Žymos: maisto žymeklis, valgomieji žymeklis, maisto paveikslėlio rėmelį, valgomieji maisto dažymas pen, pyragas įrankis, jaučiamas maisto, kepti, tortas, apdailos valgomiems paillette, 12 maisto dažymas gelis.

Kulka Taškų:

1、8 Spalvos: Juoda, raudona, mėlyna, žalia, geltona, rožinė, oranžinė, ruda.Ryškios spalvos, su stipriu tonavimas stiprumas leidžia jums atkreipti modelio norite, neribotos vaizduotės savo "PASIDARYK pats" darbų.Kiekvienoje švirkštimo priemonėje yra paruošto mišinio spalvų nekeičia tekstūros ar skonį mėgstamų užkandžių.

2、Dual-baigėsi Plunksnos: Tai maisto žymeklis parkeris yra dvigubai didesnis,-pažymėjo su stora ir plona, patarimas.Lygaus, plataus patarimas leidžia lengvai ir dažymo ir dekoravimo.Minkštas, bauda, smailiu galiuku yra beveik kaip teptuku sukurti plačią liniją rašyti.Rašiklis taip pat tinka trafaretas spausdinimas ir kuriame dizainą.

3、pasijuokti Visur: Tai valgomieji boksuose, gali būti naudojamas fondants, sausainiai, bandelės, spurgos,bandelės, pyragaičiai,šokoladas, zefyrai, vaisių, daržovių ir pan., ir taip pat tinka daugumos lygių paviršių, pavyzdžiui, sausainiai, riestainiai, pita, blyneliai ir net " kietų sūrių.Puikus kasdieniam "PASIDARYK pats" ir vaikų žaidimai, gimtadienius, vakarėlius, šventes, vestuves, jubiliejus, ir šeimos, tėvų-vaikų "PASIDARYK pats" žaidimai ir kt.

4、Įdomus vartojimas: Vaikams-draugiškas, paprastas ir įdomus naudoti.Rašiklis taip pat tinka trafaretinė spauda, štampavimo arba priėmimo grafiti, ir nereikia nerimauti dėl valgyti, nes yra maisto klasės, valgomieji medžiagos.

5、Išsamiai Dizainas: Pen cap: gera savarankiškai uždarymo projektavimo darbų priežiūra pen galvos.Rašiklio korpusas: didelio stiprumo laikiklis, kuris gali atlaikyti suspaudimo ir atsispirti kritimo, taip pat patogu suktis laisvai.Pen patarimas: didelio stiprumo mikropluošto sugeriamųjų patarimas, dėvėti, atsparus smūgiams, lengva naudoti.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Maisto Dažymas Pen

Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.ptextile.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl www.ptextile.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Apversti Cukraus Slapukas Maisto Dažymas Pen Slapukas prakeiktas tortas ranka-dažytos kontūro insulto spalvos rašiklis
Medžiaga Plastikiniai
Drop laivyba Taip
Funkcija Įžuvinti, Eco-Friendly
Fondants Sausainiai, Pyragai, Šokoladas, Kepimo Kelių spalvų Maisto Rašytojas Pen Bauda-Patarimas Valgomieji Žymekliai
Rinkinio Numeris 1
Modelio Numeris Maisto Spalvos Rašiklis
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kita
Sertifikavimo CIQ
Prekės Pavadinimas AIHOME
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

5 Spalvų

5 Spalvų "PASIDARYK pats" Valgomieji Pigmento Pen Kepti Priedai Maisto Stalčių Spalvų Žymekliai Pieštukai Torto Biskvito Sausainių Tapybos Dekoravimo Priemonė

Kulka Taškų: 1、8 Spalvos: Juoda, raudona, mėlyna, žalia, geltona, rožinė, oranžinė, ruda.Ryškios spalvos, su stipriu tonavimas stiprumas leidžia jums atkreipti modelio norite, neribotos vaizduotės savo PASIDARYK pats darbų.Kiekvienoje švirkštimo priemonėje yra paruošto mišinio

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!