Kategorija

"PASIDARYK pats" Silikono Shaker Pelėsių Dreni Pelėsių Dervos Lieti Shaker Pelėsių Papuošalai Pakabukas Formavimo Pelėsių Priemonė Namų Reikmenys

Nauja

€2.16

€5.14

-57 %

Yra sandėlyje

Žymos: derva gpgb pelėsių, candl pelėsių, filigranas metalo, pakabukas reikie "pasidaryk pats", derva purtyklė, žvakė kubo formos, monetos karolius, papuošalai priėmimo, shaker kortelės derinys, gerbiame dervos sluoksnį, kūno žvakė pelėsių.

"PASIDARYK pats" Silikono Shaker Pelėsių Dreni Pelėsių Dervos Lieti Shaker Pelėsių Papuošalai Pakabukas Formavimo Pelėsių Priemonė Namų Reikmenys

Kulka Taškų: 1、1.Į dreni pakabukas silikono formos gali padaryti 10 pakabučiai.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono.Jis yra minkštas, storas, ne nyksta, skalbti, itin tvirti, daugkartinio naudojimo, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

2、2.Paprasta operacija: tai sakai pelėsis yra skaidrus ir sklandžiai interjero.Po produktas yra visiškai išgydoma, jis gali būti lengvai paimtas iš silikono formos.Taip pat galite pridėti šiek tiek blizga objektai, džiovintos gėlės ar kiti papuošalai pelėsių gauti gražių elementų.

3、3.Po nuspaudžiant ir deforming, jums tik reikia laukti tam tikrą laiką, ir tada atkurti valstybę.

4、4.Lengva saugoti ir palaikyti: Prašome parduotuvėje dervos, pelėsių kambario temperatūroje ir saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.Švarus šių silikoninių formų su muiluotu vandeniu.

5、5.Unikalūs dovanos: labai tinka jums ir jūsų šeimai, PASIDARYK pats, suteikti dovanos savo artimiesiems, gimtadienius, vaikų dienos, Kalėdų ir kitomis progomis draugams.

Funkcijos: 1.Į dreni pakabukas silikono formos gali padaryti 10 pakabučiai.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono.Jis yra minkštas, storas, ne nyksta, skalbti, itin tvirti, daugkartinio naudojimo, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

2.Paprasta operacija: tai sakai pelėsis yra skaidrus ir sklandžiai interjero.Po produktas yra visiškai išgydoma, jis gali būti lengvai paimtas iš silikono formos.Taip pat galite pridėti šiek tiek blizga objektai, džiovintos gėlės ar kiti papuošalai pelėsių gauti gražių elementų.

3.Po nuspaudžiant ir deforming, jums tik reikia laukti tam tikrą laiką, ir tada atkurti valstybę.

4.Lengva saugoti ir palaikyti: Prašome parduotuvėje dervos, pelėsių kambario temperatūroje ir saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.Švarus šių silikoninių formų su muiluotu vandeniu.

5.Unikalūs dovanos: labai tinka jums ir jūsų šeimai, PASIDARYK pats, suteikti dovanos savo artimiesiems, gimtadienius, vaikų dienos, Kalėdų ir kitomis progomis draugams.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Silikoninė Miestelyje Pelėsių

Dydis: kaip parodyta pic

Panaudojimas: labai tinka priėmimo rankdarbių keychains ir vidaus apdaila

Pakavimo Sąrašas:

1*Silikono Formos

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

dydis Silicone Mold
Modelio Numeris Silikono Formos
Formos Gyvūnų
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Silikono Shaker Pelėsių Dreni Pelėsių Dervos Lieti Shaker Pelėsių Papuošalai Pakabukas Formavimo Pelėsių Priemonė Namų Reikmenys

PASIDARYK pats Silikono Shaker Pelėsių Dreni Pelėsių Dervos Lieti Shaker Pelėsių Papuošalai Pakabukas Formavimo Pelėsių Priemonė Namų Reikmenys Kulka Taškų: 1、1.Į dreni pakabukas silikono formos gali padaryti 10 pakabučiai.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono.Jis

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!