Kategorija

"PASIDARYK pats" Rankų darbo Žvakė Pelėsių Kūgio skaidraus Plastiko Žvakė Priėmimo Modelis Daugkartinio naudojimo Pelėsių Dropship

Nauja

€4.70

€5.81

-19 %

Yra sandėlyje

Žymos: yzde.

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Aukštos kokybės medžiagos:formos, susideda iš aukštos kokybės medžiagų ir atlaiko aukštą ir žemą temperatūrą.Patvarus, nėra lengva sugadinti, be įtrūkimų.

Mažo anglies dioksido kiekio technologijų ir aplinkos apsauga: sveiki.Ekologiškas, perdirbamas ir ekologiškos žaliavos.Pakartotinai dizainas yra naujas, minkštos tekstūros, įvairių stilių, lengva išimti ir valyti.

Naudojimas: Gali būti naudojamas, kad žvakės, muilas, aromaterapija ir kiti rankdarbiai.Nuplaukite prieš naudodami pirmą kartą.Įdėkite formą į sumažinto valymo tirpalą 10-30 minučių.Valykite minkšta kempine arba šluoste.Nenaudokite kietus objektus, siekiant išvengti braižymo ir kenkia pelėsių.

Gražus dovanos: dovanos vaikams, žvakių formos yra geriausias dalykėlių draugais ir taip pat praktinių interesų priimant dovanas.

Priemonės, reikalingos rankų darbo žvakės yra: žvakių liejimo, mažosios vaškas puodą, maišant šaukštu, žvakių laikiklis, stiklo, skardos, konteinerių ir kt.

Būtinos medžiagos: sojų vaško | bičių vaškas | parafinas, žvakė viko, pigmentas, aroma aliejaus, džiovintų gėlių, jūros žvaigždžių, shell ir t.t.(medžiagų, neįskaitant.)

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Atsitiktinė Deliverly

Pelėsių dydis: apie 6.7*13,5 cm/2.64*5.31 į

Gaminio dydis: apie 6*11cm/2.36*4.33 į

Panaudojimas: Žvakė Silikono Forma

Modelis: Modelis,Modelis B,Modelis C

Pakuotė:

1x Žvakių Liejimo formos (be kita ko)

Skelbimas:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau..

2.Ne RetailPackage.

3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų.

Modelio Numeris Y5GA8YY802364-1
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Rankų darbo Žvakė Pelėsių Kūgio skaidraus Plastiko Žvakė Priėmimo Modelis Daugkartinio naudojimo Pelėsių Dropship

100% brand new ir aukštos kokybės Savybės: Aukštos kokybės medžiagos:formos, susideda iš aukštos kokybės medžiagų ir atlaiko aukštą ir žemą temperatūrą.Patvarus, nėra lengva sugadinti, be įtrūkimų. Mažo anglies dioksido kiekio technologijų ir aplinkos apsauga:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!