Kategorija

"PASIDARYK pats" Crystal Epoksidinės Dervos Pelėsių Lapuočių Dantų Lanugo Atminimo Lauke talpinimo Veidrodis Silikono Formos Derva

Nauja

€3.37

€4.82

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: mamia atminties dėžutę, lauke atminties kortelę, seneliai atminties dėžutę, didelis atminties dėžutę, usb atminties dėžutę, atminties lange peržiūra, "pasidaryk pats" atminties žaidimas, atminties box "pasidaryk pats" creative, sprogstamasis atminties box "pasidaryk pats", dukra atminties dėžutę.

Medžiaga: pagaminti iš silikono medžiagos ,patvarus, švelni ir minkšta tekstūra, daugkartinio naudojimo, lengva ir paprasta naudoti ir lengva valyti, lengva de-liejimo ir ne lengvai deformuojasi.Mėgautis "PASIDARYK pats": Su tai,jūs galite padaryti, asmeninį amatų, savo šeimai, draugams.Tinka: tinka dervos amatų meilužis, ar jūsų šeima ir draugais, mėgautis dervos amatų kartus.Atnešti daugiau laimės savo kasdieniame gyvenime.Lengva Spaudai: sklandžiai ir blizga interjero leidžia lengvai paleisti po visiško gydant, mažinant poreikį pjovimo ir poliravimo.Galite naudoti pelėsių išleidimo purškimo arba muiluotu vandeniu pratęsti gyvenimą silikono formų.Jis yra patvarus, o ne lengvai deformuojasi, kuri gali padaryti jūsų projekto saugojimo tikslus.Prašome saugoti savo dervos formų kambario temperatūros vietoje, vengti nuo tiesioginių saulės spindulių ir dulkių.Pasidalinkite džiaugsmu "PASIDARYK pats" su šeimos nariais, draugais ar vaikais, įsivaizduoti ir sukurti unikalų dervos projektus.Kaip Sumažinti Burbuliukai? 1. Šiltas jūsų derva prieš naudojant jį. 2. Sumaišykite dervos ir kietiklio lėtai ir apgalvotai. 3. Po to, kai jau baigtas maišymui dervos ir kietiklio kartu, tegul jis sėdi apie 5 minutes.

Medžiaga Silikono
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Crystal Epoksidinės Dervos Pelėsių Lapuočių Dantų Lanugo Atminimo Lauke talpinimo Veidrodis Silikono Formos Derva

Medžiaga: pagaminti iš silikono medžiagos ,patvarus, švelni ir minkšta tekstūra, daugkartinio naudojimo, lengva ir paprasta naudoti ir lengva valyti, lengva de-liejimo ir ne lengvai deformuojasi.Mėgautis PASIDARYK pats : Su tai,jūs galite padaryti, asmeninį amatų, savo šeimai, draugams.Tinka:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!