Kategorija

Boxi Kūrybos Plastikinis Vandens Butelis Su Šiaudų Vaikams Suaugusiųjų Kavos Puodelis Pieno, Arbatos Puodelio Nešiojamų Mados Studentų Pora Sulčių Puodeliai

Nauja

€8.36

€9.39

-10 %

Yra sandėlyje

Žymos: puodelis su šiaudų, vaikai vandens bottl, vaikai taurės derliaus, vaikas waterbottle, vaikai šiaudų waterbottle, mickey vaikams, vandens butelių, specialiųjų vaikų taurė, hegen pieno butelis, peni pliušas, arizona arbata.

Aprašymas

- 100%Brand new aukštos kokybės.Ypatybė: 1. Dvigubo sluoksnio skaidrūs taurės įstaiga, pagamintas iš maisto kokybės, KAIP medžiaga, storas, sveikas ir tvirtas, su šilumos izoliacija, patogu gerti karštų ir šaltų gėrimų. 2. Nepriklausoma šiaudų, naudojant angliavandenius PP medžiagos, sudėtyje nėra BPA, sveikas ir bekvapis, aukštai temperatūrai atsparios, higieniškas ir saugus. 3. Mielas paprastas dvigubo sluoksnio taurės, Aptakus taurės burną, nepralaidi vandeniui atsparus silikoninis žiedas, geras antspaudas.

Specifikacija

Spalva: Žalia, rožinė, mėlyna, juoda, balta Medžiaga: Maisto produktų kokybės, NES Talpa: 320ml/420ml/520ml Svoris: 90g/106g/132g Dydis:9cm*15.5 cm, 9cm*18,5 cm, 9cm*21.5 cm, Puodelio kūno atsparumas temperatūrai: nuo -20°--100° Šiaudų atsparumas temperatūrai: 60° Kiekis: 1 vnt.

Prekės Informacija

Pastabos: - 1-2cm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti. - Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

Pakuotės Turinys

1 x puodelio Vandens

Pranešimai

1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Jūs galite patalpinti užsakymai, kiek jums reikia, ir mes stengiamės, kad laivas produktų, kad jums kuo greičiau. 2. Kaip ir muitų mokesčių, pirkėjas turėtų už tai mokėti.mes ne remti bet kuris muitinės mokestį. 3. Prašome įsitikinkite, kad gavėjo informacija yra teisinga, kai užsakymo pateikimo.Rusijos klientų, reikia teikti mums savo vardą ir pavardę.

Klientų Aptarnavimas

1. Visi mūsų produktai bus kruopščiai patikrinta ir bus supakuotas geros būklės, prieš pristatymas. 2. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 3.Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš suteikdamas mums neigiamą arba neutralų peržiūros.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Tipas 5 šiaudų puodeliai su dangteliu
Medžiaga Plastikiniai
tipas 2 Šiaudų puodeliai suaugusiems
Drinkware Tipas Vandens Butelių
Tipas 1 Šiaudų Taurė
Tipo 10 laikyti puodelį kavos puodeliai
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT
Tipas 8 kavos puodelis su šiaudų
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Talpa 320ml/420ml/520ml
Šilumos Izoliacines Charakteristikas Nėra
7 tipas Kelionės puodelis su šiaudų
Vanduo Teka Metodas Šiaudų Tipas
6 tipas kviečių šiaudų butelis
Spalva Žalia, Rožinė, Mėlyna, juoda, balta
Taikoma Žmonių Suaugusieji
Stilius Trumpai
Plastiko Tipas AS
Antikorozinė Danga Įrengtas
9 tipą kelionės puodelis ekologinio
Lauko Veikla KELIONĖ
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
3 tipas šiaudų puodeliai vaikai
Tipas 11 puodelis kavos
Modelio Numeris plastikinis puodelis su šiaudų
Verdančio Vandens Taikoma
Formos Su Dangteliu
Tipas 4 kviečių šiaudų taurės plastiko kava, arbata

Parašyti atsiliepimą

Boxi Kūrybos Plastikinis Vandens Butelis Su Šiaudų Vaikams Suaugusiųjų Kavos Puodelis Pieno, Arbatos Puodelio Nešiojamų Mados Studentų Pora Sulčių Puodeliai

Boxi Kūrybos Plastikinis Vandens Butelis Su Šiaudų Vaikams Suaugusiųjų Kavos Puodelis Pieno, Arbatos Puodelio Nešiojamų Mados Studentų Pora Sulčių Puodeliai

Aprašymas - 100%Brand new aukštos kokybės.Ypatybė: 1. Dvigubo sluoksnio skaidrūs taurės įstaiga, pagamintas iš maisto kokybės, KAIP medžiaga, storas, sveikas ir tvirtas, su šilumos izoliacija, patogu gerti karštų ir šaltų gėrimų. 2. Nepriklausoma šiaudų, naudojant angliavandenius

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!