Kategorija

"Herbalife" Multi-Fiber Pluošto ir Skonio Gėrimas Milteliai, Obuolių 204 g Sveiką Gyvenimo būdą, GREITĄ PRISTATYMĄ

Nauja

€25.36

Yra sandėlyje

Žymos: dantų paštu, beta marškinėliai, komanda "herbalife" marškinėliai, automobilio greiti ir įsiutę, valgykloje nerūdijančio plieno, lėlės turėtojas, "herbalife" vyrams, moliūgas vandens, "herbalife" juosmens krepšys, mano.

Herbalife® Avižų Apple Pluošto Gėrimas

Herbalife® Avižų Apple Pluošto Gėrimas yra skanus ir paprastas būdas padėti padidinti savo dienos skaidulų suvartojimą.

Pagrindiniai Privalumai

• Unikalios tirpios ir netirpios ląstelienos. • Unikalus cukraus nemokamai* mišinys, be dirbtinių saldiklių. • Herbalife® Avižų Apple Pluošto Gėrimas yra 6 natūralių skaidulų šaltiniai - Obuolių, Avižų, Kukurūzų, Citrusinių vaisių, Trūkažolės (cikorijos) ir Sojos. • Kiekvienoje porcijoje yra 5g skaidulų ir 18 kalorijų.

Naudojimas

• Sumaišykite 1 samtelį (tiekiama su gaminiu - 6.8 g) su 150ml vandens ar patiks, pridedant scoop mėgstamų Herbalife® "Formulės-1" Kokteilį.

Ingredientai

Avižų ląsteliena (28 %), obuolių pluošto (24 %), kukurūzai, dekstrinas (24 %), sojos pluošto (9 %), citrusinių vaisių ląstelienos (5 %), inulinas (iš cikorijos - 5 %), kvapiosios medžiagos, tirštikliai (akacijos guma, ksantano derva), maltodekstrinas, lipnumą medžiaga (silicio dioksidas).Išnašoje *Herbalife® Avižų Apple Pluošto Gėrimo sudėtyje yra 0,1 g, natūraliai atsirandančio cukraus.

Kilmės TR(Kilmės)
Drinkware Tipas Vandens Butelių
"Herbalife" Sporto Gėrimas

Parašyti atsiliepimą

"Herbalife" Multi-Fiber Pluošto ir Skonio Gėrimas Milteliai, Obuolių 204 g Sveiką Gyvenimo būdą, GREITĄ PRISTATYMĄ

Herbalife® Avižų Apple Pluošto Gėrimas Herbalife® Avižų Apple Pluošto Gėrimas yra skanus ir paprastas būdas padėti padidinti savo dienos skaidulų suvartojimą. Pagrindiniai Privalumai • Unikalios tirpios ir netirpios ląstelienos. • Unikalus cukraus nemokamai*

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!