Kategorija

Turkis mėlyna Žąsų plunksnų planko 10 kelyno daug Dažytos žąsų plunksnų juostelės /13-18cm Žąsų plunksnų pakraščiuose Aukštos Kokybės

Nauja

€9.34

€10.99

-15 %

Yra sandėlyje

Žymos: plunksnų apdaila turkis, japonijos klaviatūros išdėstymas, 104 klaviatūra, turquoise metal feather, kailio, plunksnų apdaila, didelę plunksną turkis, gamer led, japonų klaviatūra usb, vyšnių keycap rinkinys, lieti turkis plunksnų apyrankė.

Produkto aprašymas:

Dydis :13-18cm/ 5-6inch

Medžiaga: natūralus žąsų plunksnų

Spalva:32 spalvų atsargų

Kiekis: mes turime 4 kieme ir 10 kieme funkcijos

Būklė: 100% visiškai naujas, geros kokybės!

MOKĖJIMO

---Priimame tik sąlyginio Deponavimo (T/T", "Western Union" ir kitų mokėjimo www.ptextile.lt priimti)

Prašome atostogas, teisingą ir aiškų adresą jis bus sumažinti daug problemų pristatymas.

MOKĖJIMO APSAUGOS

----Jūsų pinigai yra saugūs, nes galite siųsti savo pinigus www.ptextile.lt svetainėje, mes tik galime gauti pinigus gavę elementą, arba www.ptextile.lt svetainėje bus ne išleisti pinigus į jav.

PRISTATYMAS

--- Visos mūsų prekės yra nemokamai išsiųsti per China Post, ar AVS, štai kodėl jis yra toks puikus kainą, Prekės pasiekti daug šalių, apie 15-30 darbo dienų.Sklypai bus atidėtas dėl ypatingų priežasčių.

---Jei negalite gauti paštu, praėjus 30 dienų nuo tos dienos, mes išsiųsti jums , prašome susisiekti su mumis tiesiogiai .Mes išspręsti problemą, kaip greitai, kaip mes turime informacijos iš jūsų.

GRĄŽINIMO POLITIKA

- - - - - Jei prekė yra pažeista ar skiriasi nuo aprašymą,prašome nufotografuoti ir atsiųsti ją į mūsų pašto dėžutę ,priimsime jūsų prekė grąžinama per 3 dienas nuo tos dienos, kai gauto sklypo.Jei vėluoja, mes turime teisę netenkina, grąžinimo.pirkėjas turi mokėti siuntimo išlaidas grąžinti, jei produktas nėra problema, jei produktai yra susmulkintos arba sklypo broekn,pirkėjas turėtų padaryti video įrodymas,ir krovinių, galima į pardavėjo sąskaitą.

ATSILIEPIMAI

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti pilna rezultatas atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!

2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Medžiaga Žąsies Plunksnos
Modelis Dažyti
Modelio Numeris 13-18cm

Parašyti atsiliepimą

Turkis mėlyna Žąsų plunksnų planko 10 kelyno daug Dažytos žąsų plunksnų juostelės /13-18cm Žąsų plunksnų pakraščiuose Aukštos Kokybės

Turkis mėlyna Žąsų plunksnų planko 10 kelyno daug Dažytos žąsų plunksnų juostelės /13-18cm Žąsų plunksnų pakraščiuose Aukštos Kokybės

Produkto aprašymas: Dydis :13-18cm/ 5-6inch Medžiaga: natūralus žąsų plunksnų Spalva:32 spalvų atsargų Kiekis: mes turime 4 kieme ir 10 kieme funkcijos Būklė: 100% visiškai naujas, geros kokybės! MOKĖJIMO ---Priimame tik sąlyginio

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!