Kategorija

6 Stiliaus Plunksnų Apdailos Šukuosena Natūralus Vištienos Big Eye Plunksnų Karnavalas Etape Skrybėlės Dekoratyviniai Priedai, Didmeninė

Nauja

€1.82

€2.27

-19 %

Yra sandėlyje

Žymos: dekoro kamuolio, flapper vinjetė, plunksnų gaidys, statoriaus apvijos, plunksnų lankelis, dekoro plunksna, vištienos namas, trumpas povo plunksnų, plunksnos plunksnos, girtuoklis vištienos.

Aprašymas:

6 Stiliaus Plunksnų Apdailos Šukuosena Natūralus Vištienos Big Eye Plunksnų Karnavalas Etape Skrybėlės Dekoratyviniai Priedai, Didmeninė

Medžiaga:Natūralus fazanas vištos plunksna

Kiekis:1 vnt (be Jokių skrybėlių)

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis:17cm/24cm/25cm/29cm ilgio

Naudojimas:dažniausiai naudojami karnavalas šalis atostogų skrybėlę apdailos, jūs galite naudoti ją į "PASIDARYK pats" drabužiai,batai,krepšiai,ir t. t.

Pastaba:Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3 cm.

1)Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir

bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1)LAIVYBOS PRANEŠIMAS:

Įsitikinkite, kad informacija, kurios jums paliko, yra teisinga, Adresas / Telefonas (mobilusis telefonas) /Pašto Kodą .Mes neprisiimame atsakomybės už neteisingą adresą ir/mobiliojo telefono numerį.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus within48hours kai mokėjimas yra baigtas.Įskaitant mokėjimą gautas dieną.

2)Laivybos tik EMS:

Į Europą,Šiaurės Ameriką,Australiją,3-6days paprastai.

Pietų Amerikos ir Afrikos zonos:10-30days

Sklypo bus pristatyti iš DHL/UPS ar kitų mehtods, jei jūsų plotas yra iš EMS verslo sritis.

3)Laivybos Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu:

Europoje 25-30days.

JAV ir Kanada,15-30days

Iki Pietų Amerikos,Afrikos zonos ir rusijos,30-40 dienų.

Kartais jis būtų ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada mes padėsime jums jį sekti.

1. Kai gausite prekę, pls apžiūrėti iš karto jį, įsitikinkite, kad jis atitinka aprašymą galite įsigyti pas mus.Jei yra kažkas netenkina, prašome susisiekti su mumis ,mes darome viską spręsti už jį.

2. Jei prekė yra su trūkumais,prašome susisiekti su mumis laiku.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę ,tada jūs galite grąžinti, arba biržos prekių .

3. Pirkėjas bus atsakingas už visas siuntimo išlaidas grąžinimas prekių, jei skundas yra nepagrįstas .

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums, prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes manome, kad bet koks galimas problemas galima išspręsti per komunikacijos.

Medžiaga Povo Plunksna, Gamtos povo plunksnų turkija
Modelis Dažyti
Prekės Pavadinimas WCFeatherS
Kilmės vieta Yiwu, Zhejiang, Kinija
dydis 17cm/24cm/25cm/29cm
Modelio Numeris WCFeatherS0426
2 funkcija Plunksnų amatų
Kilmės KN(Kilmės)
VNT 1pcs
Tipas siuvimo reikmenys
Funkcija 1 Apdailos Plunksnos
Pritaikymas Priimtina
Spalva Kaip paveikslų paroda
Naudojimas Vestuvinė Suknelė/Karnavalas Kostiumas/Sijonas

Parašyti atsiliepimą

6 Stiliaus Plunksnų Apdailos Šukuosena Natūralus Vištienos Big Eye Plunksnų Karnavalas Etape Skrybėlės Dekoratyviniai Priedai, Didmeninė

6 Stiliaus Plunksnų Apdailos Šukuosena Natūralus Vištienos Big Eye Plunksnų Karnavalas Etape Skrybėlės Dekoratyviniai Priedai, Didmeninė

Aprašymas: 6 Stiliaus Plunksnų Apdailos Šukuosena Natūralus Vištienos Big Eye Plunksnų Karnavalas Etape Skrybėlės Dekoratyviniai Priedai, Didmeninė Medžiaga:Natūralus fazanas vištos plunksna Kiekis:1 vnt (be Jokių skrybėlių) Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti Dydis:17cm/24cm/25cm/29cm

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!