Kategorija

Smartwatch Temperatūra, Širdies ritmo Monitorius Kraujo Spaudimo Matavimas "Bluetooth" Muzikos contral IP68 Vandeniui, skirti "iphone" Xiaomi

Nauja

€33.82

€67.64

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: official xiaomi, samrt žiūrėti, d18 smartwatch, LCD Monitorius, relogio žiūrėti, moteris xiaomi smartwatch, smarwatch, stebėti vnt, tinka tracker, mi žiūrėti.

【Specifikacija】:

【App OS】: IOS8.0 +,Android4.4 + 【Įkrovimo laikas】: Apie 2 val. 【Darbo laikas】 : Apie 7 dienas 【Budėjimo laikas】 : Apie 45 dienas 【Įkrovimo tipas】: USB magnetinio siurbimo mokestis vielos 【Baterijos talpa】: 180 mAh 【"Bluetooth"】: WS 5.0 【Palaikoma Kalba】:anglų, rusų, vokiečių, italų, čekų, Japonų, prancūzų, olandų, portugalų, prancūzų, ispanų, arabų, korėjiečių, olandų, Ispanų, Hindi , Kinų ir tt.

【Pagrindinė funkcija】:

Širdies ritmo monitoringas , Kūno temperatūros stebėjimo , kraujo spaudimo stebėjimas , kraujo deguonies stebėsenos, šviesus reguliavimas , skambučio , SMS , 24 rūšių sporto režimas , Oras , Žibintuvėlis , Laikrodis , Žadintuvas , muzikos valdymo , Universalus ryšys , Dial-tapetai , Sėdimas priminimas , netrukdyti režimas , Rasti apyrankę , Nuotolinio fotografija , Miego stebėjimo , Žingsnis atstumo, Kalorijų ir tt.

【Temperatūros Matavimo】:

Įrengta naujausia temperatūros jutikliai, smart apyrankė gali nustatyti savo kūno temperatūrą bet kuriuo metu per kelias sekundes.Matavimo yra tik 0.3℉ skirtumas, palyginti su profesionalus termometras.

【Healteh Stebėti】:

Nustatyti jūsų širdies ritmą, kraujo deguonies ir kraujo spaudimą su šios apyrankės.Dėvėti žiūrėti eiti miegoti, miego monitorius leis analizuoti savo gilaus miego, šviesos, miego ir miega laiką.Prašome atkreipti dėmesį, kad monitoringo duomenys turėtų būti tik informacinio pobūdžio ir negali pakeisti gydytojo konsultacijos.

【Miego stebėjimo】:

Ne, dėvėti jausmas, kai užmigti,tiksli miego algoritmas,Žinoti savo miego būseną, laiku ir priminti sau, kad pagerinti.

【Žadintuvas Ir Pranešimo】:

Silent alarm clock gali pažadinti jus per vibraciją, bet netrukdant kitiems.Likti posted su skambučių, teksto, ir visus kitus pranešimus, įskaitant Facebook WhatsApp, "LinkedIn", Instagram, "Twitter", be kurių pasiekti savo telefoną.Niekada praleidote svarbų pranešimą.

【"PASIDARYK pats" tapetai】:

Žiūrėti galite konvertuoti atsainiai fotografuotas peizažas sumos į foną surinkti iš APP.Jauskitės laisvai pakeisti savo mėgstamų tapetai.

【Vandeniui IP68 & Touch Screen】:

Su IP68 waterpoof atsparus, jis visiškai atitinka jūsų kasdienio naudojimo, pavyzdžiui, plauti rankas, sekliuose vandens baseinas, prakaitavimas,Lietaus.Su visą ekraną liesti, ji bus lengva valdyti.

【Pastaba】:

Šis Smart Watch NĖRA skirtas kaip medicinos prietaisas.Matavimo duomenis ir rezultatus yra tik informacinio pobūdžio ir nėra naudojamas kaip pagrindas diagnozės arba gydymo dalį.

Tinklo Režimas Nėra
GPS No
RAM 128MB
Suderinamumas Viskas Suderinama
Mechanizmas Taip
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
CPU Model Realtek8762C
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
SIM Kortelės Prieinamos No
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Grupė Nuimamas Taip
Stilius Sportas
Kelis Ratukus Taip
Kalbos lietuvių, Rusų, Ispanų, LENKŲ, Portugalų, Italijos, Prancūzų, Vokiečių, Korėjiečių, Japonų, Olandų, Arabų, Indonezijos
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
ROM 128MB
Juostos Medžiaga Silikagelis
Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Nuotaika Tracker, Pranešimo Priminimas, Skambučių Priminimas, Atsiliepti Į Skambutį, Remote control, Tiesioginis Pranešimas, Žadintuvas, Širdies Ritmo Tracker, termometras
Bylos Medžiaga Lydinys
Ekrano Formos Round
sistema "Android" Dėvėti, Android OS, ios
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Baterijos Talpa 180-220mAh
Prekės Pavadinimas ZUIDID
Kilmės KN(Kilmės)
Baterija Nuimamas No
Ekrano Dydis 1.28"
Rezoliucija 240*240
Tipas Dėl Riešo

Parašyti atsiliepimą

Smartwatch Temperatūra, Širdies ritmo Monitorius Kraujo Spaudimo Matavimas

Smartwatch Temperatūra, Širdies ritmo Monitorius Kraujo Spaudimo Matavimas "Bluetooth" Muzikos contral IP68 Vandeniui, skirti "iphone" Xiaomi

【Specifikacija】: 【App OS】: IOS8.0 +,Android4.4 + 【Įkrovimo laikas】: Apie 2 val. 【Darbo laikas】 : Apie 7 dienas 【Budėjimo laikas】 : Apie 45 dienas 【Įkrovimo tipas】: USB magnetinio siurbimo mokestis vielos 【Baterijos talpa】: 180 mAh 【 Bluetooth 】: WS 5.0 【Palaikoma

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!