Kategorija

Vyrai Gelio Orthotic Sporto Vidpadžiai Veikia Įdėkite Bato Padas Arka Parama Pagalvėlė aštuonių formos ortopedijos arka parama vyrų ir moterų

Nauja

€1.37

€1.80

-23 %

Yra sandėlyje

Žymos: liftas, batų, latekso pagalvė, asic, krepšinio vidpadis, air max moteris, batai grell cosplay, profesinės veikia pėdkelnės vyrams, žalvario įterpti m3, vidpadis gelio 6, sunku vidpadis.

Aprašymas:

oot lankas atsitiktinis vidpadis

Arka parama smūgio absorbcija, minkšta ir kvėpuojanti

Srityje batų medžiagos, EVA reiškia "etileno-vinilacetato kopolimero" ir jos gumos, plastiko putų medžiaga, kuri turi puikių savybių, pavyzdžiui, anti-seisminis dekompresija, netoksiškas išsiskaidymas ir pan.

Osley, taip pat žinomas kaip Essex, daugiausia sudarytas iš poliuretano (PU), kurio sudėtyje nėra toksiškų medžiagų, tokių kaip azo dažikliai ir plastifikatoriai.Jo viršininkas elastingumą ir didelio tankio polimerizacijos, kad ji turi gerą žemės drebėjimo pasipriešinimo.Dekompresija, minkštas ir patogus.

Nailono plastiko reiškia plastiko pagamintas iš poliamido dervos.Jis turi stiprios mechaninės jėgos ir nuovargis varža, kaip inžinerija, plastikų, ir yra šviesos svorio, dėvėti, atsparus ir atsparus oro sąlygoms.Jis pakeitė metalo struktūrinių kai kuriose pramonės srityse.Medžiagos yra labai plačiai naudojami.

Diferencijuotos medžiaga yra spausdinta medžiaga, suformuotas rašalinis modelį dažyti mašina, po audinys yra karštas, ir modelio linija yra lygus ir spalvos atsparumas, yra stipri.

Priekinę dalį, vidpadis kvėpuojantis dugno konstrukcija, kuri yra labai kvėpuojantis, kai vaikščioti ir išlaiko kojas, švieži ir patogiai.

Arkos nailono paramos gabalas turi savybes, didelio elastingumo ir jokios deformacijos, gera parama poveikį, efektyviai paskleisti jėga vienintelis, ir slopinimo ir mažinant slėgį.

Šis vidpadis yra suprojektuoti su koja arch, kad tinka pėdų ir pusiausvyros jėgos, kad vaikščioti patogesnis ir lengvesnis.

1. Pašalinti originalios vidpadis.

2. Naujos vidpadis yra kontrastas nuo kulno krašto.

3. Nustatyti pasėlių krašto ilgį.

4. Lėtai kirpti palei krašto originalus vidpadis.

5. Iškirpti ir imtis iš originalo vidpadžio ir įdėti jį į naują vidpadis.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Pėdų Lankas Sporto Vidpadis

Produkto specifikacijos: s (36-41), M (42-44), L (45-47)

spalva: pilka

Padalinys: Dvigubas

Svoris: s 73g ,M 84g,L 97g

Medžiaga: EVA, nailono plastiko, Ossola, diferenciacija medžiaga

Pakuotė:

1 * pora vidpadžių

Vienetas Dvigubas
Medžiaga eva putos, EVA, Nailono plastiko, Ossola, diferenciacijos medžiaga
Dydis S 36-41
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva pilka
Dydis L 45-47
Parama Dropshipping/Didmeninės
Dydis M 42-44

Parašyti atsiliepimą

Vyrai Gelio Orthotic Sporto Vidpadžiai Veikia Įdėkite Bato Padas Arka Parama Pagalvėlė aštuonių formos ortopedijos arka parama vyrų ir moterų

Vyrai Gelio Orthotic Sporto Vidpadžiai Veikia Įdėkite Bato Padas Arka Parama Pagalvėlė aštuonių formos ortopedijos arka parama vyrų ir moterų

Aprašymas: oot lankas atsitiktinis vidpadis Arka parama smūgio absorbcija, minkšta ir kvėpuojanti Srityje batų medžiagos, EVA reiškia etileno-vinilacetato kopolimero ir jos gumos, plastiko putų medžiaga, kuri turi puikių savybių, pavyzdžiui, anti-seisminis dekompresija,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!