Kategorija

Unisex USB Įkrovimo Elektra Šildomi Vidpadžiai Įkrovimo Padais Padas

Nauja

€2.32

€4.21

-44 %

Yra sandėlyje

Žymos: povandeniniais, folija sparno, šildomos vidpadis nemokamai, ios šildomi vidpadžiai, kabelio šildomos vidpadis, įkraunama šildomi vidpadžiai, lipnios šildomos vidpadis, žiemą šildomas vidpadis, anglies batų, plonas šildomi vidpadžiai.

Aprašymas:

【Aukštos kokybės medžiagos,】 Jis yra minkštas ir patogus EVA ruožas medžiagos, Šviesos, ir su gera pagalvėle.tolygiai paskirsto šilumą substrato paviršiaus.Vidpadžio medžiaga EVA elastingas pluoštas + šildymo medžiagų tolimųjų infraraudonųjų spindulių anglies pluošto, tinka įvairių lauko veikla.

【Greitai Šiluma】 40-55 laipsnių aukštos temperatūros šildymo apsaugo jūsų kojas nuo šalčio žiemą, ATKREIPKITE DĖMESĮ: vidpadis neturi elektros energijos kaupimo ir TURI BŪTI PRIJUNGTI VISĄ LAIKĄ. 3 šildymo režimai: USB sąsaja; Maitinimo adapteris; Maitinimo bankas.Prašome pirkti maitinimo banko išėjimo įtampa 5 v, 2 amperų (NĖRA elektros banko prašome patikrinti, ar parametras informacija ant nugaros galios banko naudojote).

【Cuttable Dydis】šildymo vienintelis gali būti iškirpti ir formos, 4 mm storio ir yra tinkama ir vyrams, ir moterims.Pasak lengva-cut eilutę, jūs galite sumažinti vidpadžio pagal jūsų batai.Tinka daugumai batų.

【Atsparus vandeniui Dizainas】 Plaunamas ir daugkartinio naudojimo.Medžiagas naudojame, yra atsparus vandeniui.Galima plauti tiesiogiai nedarant poveikio efektas naudoti.Taip pat galite valyti su šepečiu (ne skalbimo mašinai).Reikia būti visiškai sausas prieš naudojimą.

【Taikymo sritys】Puikus lauko veikla, slidinėjimas, žygiai, žvejyba, dviračių sportas, medžioklė, siekiant apsaugoti jūsų kojas nuo šalčio.Nuo šalčio namų, lauko dviračiu ar dirbti šaltyje, lauke.

Specifikacija:

Medžiaga: EVA

Dydis(35-39): ilgis:250mm / 9.8 colių

Dydis(40-44): ilgis:275mm / 10.8 colių

Storis: 4mm / 0.16 colių

Komplektą Sudaro:

1 Pora USB Šildomos Batų Vidpadžiai

Medžiaga eva putos
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Unisex USB Įkrovimo Elektra Šildomi Vidpadžiai Įkrovimo Padais Padas

Unisex USB Įkrovimo Elektra Šildomi Vidpadžiai Įkrovimo Padais Padas

Aprašymas: 【Aukštos kokybės medžiagos,】 Jis yra minkštas ir patogus EVA ruožas medžiagos, Šviesos, ir su gera pagalvėle.tolygiai paskirsto šilumą substrato paviršiaus.Vidpadžio medžiaga EVA elastingas pluoštas + šildymo medžiagų tolimųjų infraraudonųjų spindulių anglies

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!