Kategorija

Valdytojas Mobiliojo Gamepad Žaidimų Klaviatūra, Pele Konverteris PS4 Klaviatūros, Pelės Adapterį Nintend Jungiklis Xbox Vienas Emuliatorius

Nauja

€9.01

€17.66

-48 %

Yra sandėlyje

Žymos: kontrolės xbox vienas s, gateron jungiklis, belaidis xbox, ps3 valdiklis usb prievado pakeitimo, ps4 valdytojas r2 l2 laidžios gumos, cherry mx jungiklis, "android" gamepad usb, kontrolės telefono, kontrolės xbox, laidžios plėvelės klaviatūra ps4.

Aprašymai: 1. Palaikomi Žaidimai: klaviatūros ir pelės converter leidžia jums naudoti klaviatūrą ir pelę, kad žaisti visus konsolės žaidimai.Adapteris yra specialiai skirta priimančiosios FPS šaudymo žaidimai, kad nereikia tiesiogiai paramos klaviatūra ir pele.Dabar naudoti, lanksčios klaviatūros ir pelės valdymo technologijos įveikti gamepad vartotojams priimančiosios PS4, Xbox Viena ir Pereiti!

2. Palaikomos Užsakymą Klaviatūra: klaviatūros ir pelės adapteriai būti nustatyti klaviatūros žymėjimus, kad galite naudoti, ar galite naudoti "Delta' s klaviatura programą, siekiant nustatyti, klaviatūros žymėjimus pagal jūsų pageidavimus.

3. Stabilus Ryšys Kabeliu: stabili kabelio jungtis užtikrina puikią žaidimų patirtis.3 USB adapteris yra ne tik jokio konkretaus prietaiso.Galite sujungti valdiklį, klaviatūrą ir pelę prie USB prievado taip, kaip reikia.

4. Paprastas Montavimas Žingsniai: valdiklį, klaviatūrą ir pelę, šis adapteris turi 3 jungtis.Jums tik reikia jį prijungti prie adapterio sekti instrukcijas, vartotojo vadovas.

5. Plug and Play): Prisijunkite prie pelės plug-in žaidimų konsolės, kad žaisti žaidimą.Klaviatūros ir pelės adapteris suteikia žaidėjų su geresnis žaidimas kontrolės metodai ir padidina įdomus žaidimo.

Techniniai duomenys:

Našumo parametras ramių srovė: mažiau nei 50mA

Darbinė srovė: 100mA

Įėjimo įtampa: 5V

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

Klaviatūros ir Pelės Adapterį*1

Instrukcija*1

Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris už Jungiklio mygtuką ir pele skaičiuoklė
Type2 Už PS4 XBOX Už VIENĄ JUNGIKLĮ
Prekės Pavadinimas Rondaful
Type3 Nešiojamų Žaidimų Konverteris Rankena
Tipas 3-IN-1 Klaviatūros Pelės duomenų Valdytojas Adapteris
Parama Drop laivyba / Didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis Kita
Type4 Nintendo Jungiklis Priedai Adapteris

Parašyti atsiliepimą

Valdytojas Mobiliojo Gamepad Žaidimų Klaviatūra, Pele Konverteris PS4 Klaviatūros, Pelės Adapterį Nintend Jungiklis Xbox Vienas Emuliatorius

Valdytojas Mobiliojo Gamepad Žaidimų Klaviatūra, Pele Konverteris PS4 Klaviatūros, Pelės Adapterį Nintend Jungiklis Xbox Vienas Emuliatorius

Aprašymai: 1. Palaikomi Žaidimai: klaviatūros ir pelės converter leidžia jums naudoti klaviatūrą ir pelę, kad žaisti visus konsolės žaidimai.Adapteris yra specialiai skirta priimančiosios FPS šaudymo žaidimai, kad nereikia tiesiogiai paramos klaviatūra ir pele.Dabar naudoti, lanksčios

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!