Kategorija

Belaidžio "Bluetooth" Adapteris 5.0 Garso Imtuvas, USB PC "Bluetooth" Siųstuvas, skirtas jungikliui VF Imtuvas PS4 Kompiuteris

Nauja

€5.68

€8.48

-33 %

Yra sandėlyje

Žymos: "bluetooth" nintendo jungiklis, nintend "bluetooth", rcm jig nintendo jungiklis, bitfunx dongle jungiklis, ausinių prijungimas, remot jungiklis, bluetooth dongle mikrofonas, atveju nintendo jungiklis, potenciometras xbox, gen žaidimas "bluetooth" belaidžio ryšio imtuvas s3, s5.

Aprašymas:

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, tvirtas ir turi ilgą tarnavimo laiką, įdėkite siųstuvą į KOMPIUTERIO USB prievado kompiuterio, plug ir play.

Palaiko balso pokalbių į žaidimą, plug 3.5 mm mikrofoną prie 3,5 mm balso dažnis skylę priimančiosios suprasti, mikrofonas skambinimo funkcija.

Prijungti "Bluetooth" laisvų rankų įranga: Įdėkite TIPAS-C vyrų "Bluetooth" siųstuvą į TIPO C sąsaja priimančiosios, ir penki apšvietimas greitai 2 sekundes, ir tada baltas LED apšvietimas abiejose pusėse "Bluetooth" siųstuvas, flash lėtai (vienas imtuvas tik gali susijungti į vieną laisvų rankų įrangą).

Po veiklos "Bluetooth" laisvų rankų įranga dirbti poravimo režimu, paspauskite ir palaikykite mygtuką 2 sekundes, pirmą balta LED lemputė pasikeičia iš lėtai mirksi per greitai mirksi, tai reiškia, kad "Bluetooth" siųstuvas pradeda veikti poravimo režimu, po suporavus "Bluetooth" pradeda balti LED prietaisas yra visada.

Šiuo metu, garso priimančiosios išsiskirs iš "Bluetooth" laisvų rankų įranga, nurodant, kad belaidis "Bluetooth" ryšys yra sėkmingas, gaminys automatiškai atpažįsta formatas "Bluetooth" prietaiso, ir atitinkamą režimą, lemputė.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas: Belaidis "Bluetooth" Adapterį

Spalva: Juoda

Įvesties Sąsaja: TIPAS-C

"Bluetooth" Versija: BT5.0

"Bluetooth" Perdavimo Atstumas: 8-10 metrų (be kliūčių)

Tinka: Už Jungikliu, skirti Perjungti Lite Priimančiosios, už PS4 Šeimininko (su adapteriu), PC (su adapteriu)

Kiekis: 1pc

Pastaba:

-Gali būti, 1-3 cm paklaida dydis rankinis matavimas.

-Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Komplektą Sudaro:

1 x Belaidė "Bluetooth" Adapterį

Prekės Pavadinimas Sunydeal
Modelio Numeris Belaidžio "Bluetooth" Adapterį
Sertifikavimo CE
Suderinamos Prekės/Modelis nintendo
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio

Belaidžio "Bluetooth" Adapteris 5.0 Garso Imtuvas, USB PC "Bluetooth" Siųstuvas, skirtas jungikliui VF Imtuvas PS4 Kompiuteris

Aprašymas: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, tvirtas ir turi ilgą tarnavimo laiką, įdėkite siųstuvą į KOMPIUTERIO USB prievado kompiuterio, plug ir play. Palaiko balso pokalbių į žaidimą, plug 3.5 mm mikrofoną prie 3,5 mm balso dažnis skylę priimančiosios

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!