Kategorija

IWO W26 Plus Smart Watch Vyrai Moterys "Bluetooth" Ryšį Pasukti Mygtuką Laikrodžiai Termometras EKG Išgirsti Norma Smartwatch "Android", "IOS"

Nauja

€22.34

€32.38

-31 %

Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, vyras žiūrėti, ary laikrodžiai, iwo smartwatch, relogio žiūrėti, iwo w26, smart watch moteris, vyrai žiūrėti, smarwatch, w26.

Paramos Dropshipping

Sekite mūsų parduotuvėje, gauti daugiau nuolaida.

Pagrindinės Funkcijos:

"Bluetooth" telefono,Kūno temperatūros tyrimas, Širdies ritmas, BP & EKG,Veiksmus, Vaisių wath 5 Dydžio,44mm permainingi band", "Smart" Beehive " stiliaus meniu,devynių lange meniu,IP68 vandeniui

Funkcijos:

1.Jutiklinis Ekranas:2.5 D lenktas Capacitive visiškai jutiklinis ekranas 2."Bluetooth" Stumti:SMS, WeChat, elektroniniu Paštu, Facebook naujienos ir kitų PROGRAMĖLIŲ pranešimus priminimas 3.Širdies ritmo Monitorius:Širdies ritmo monitorius, stebėti savo širdies 24 valandos 4.EKG:Analizė, ekg duomenys 5.Pedometer:Būkite žingsnių, kalorijų vartojimas, naudotis ridos rekordą 6.Sėdimas Priminimas:atėjo laikas gauti juda ir keisti savo nesveiko gyvenimo būdo 7.Miego Stebėti:Įrašyti ir analizuoti savo miego būsena moksliškai ir kiekybiškai 8.Rasti Telefonas:Anti - loss priminimas.Dviejų krypčių paieška 9."Bluetooth" Muzikos Valdymo muzikos atkūrimo telefono 10.Raginama: "Bluetooth" ryšius Garsiakalbis ir Mikrofonas 11.Kitos funkcijos:Žadintuvas, kalendorius, chronometras, kompiuterių 12. Pasukite mygtuką.

W26 Plius Kalba, Remia:

Anglų, vokiečių, ispanų, italų, prancūzų, portugalų (Portugalija), portugalų (Brazilijos), rusų, Indoneziečių,olandų, arabų, turkų.

Paketų sąrašo:

1*Smartwatch 1*Anglų Vadovas 1*Įkrovimo kabelis 1*Originali Dėžutė

Ką daryti, jei nėra priminimas?

1. Atidarykite PROGRAMĄ ir įsitikinti, kad paraiška jungiklis, kuris turi būti priminta PROGRAMĖLĖS pranešimas priminimas yra įjungtas; 2. Pranešimo funkcija mobiliojo telefono būsenos juostoje turi būti įjungtas siekiant užtikrinti, kad yra taikymo pranešimų pop-up mobiliojo pranešimų juosta; 3. Pridėti PROGRAMĖLĘ ir savarankiškai pradėti ir fono užraktas, siekiant užtikrinti, kad įrenginys, ir mobilusis telefonas palaiko veiksmingą ryšį, o fone procesas negali būti uždaros (kai kurie mobiliųjų telefonų skambučių pridėti atminties aišku, baltąjį sąrašą); 4. Rasti ir atidaryti APP pranešimo leidimo telefono parametrus; 5. Iš naujo paleiskite telefoną, atidarykite PROGRAMĄ ir stebėti, ar prietaisas yra priminimas.

Patarimai:

Nešiojami prietaisai stebi žmogaus veiklą per elektroninius jutiklius,ir jie yra vartotojų electuonics lygio.Normalu, kad tam tikras nukrypimas.Vartotojas turėtų gydyti duomenys objektyviai. --Nereikia, palyginti su ligoninių įranga, apie skaitymą,ji NĖRA medicinos prietaisas! --Prieš naudodami, nuskenuokite QR kodą į rankinį parsisiųsti programą ir prijunkite jį žiūrėti su APP. -- Android vartotojas: visada Prašome leisti app prieigą prie visų telefono funkcijų ir visada, tegul ji veikianti.ir prašau įjunkite GPS telefone, prieš prijungdami jį. --Prašom imti ji 2-3 valandų, kai jūs jį gauti.ji buvo paleisti iš energijos po ilgos pristatymo.Ačiū!

Smart watch 6, Originalus IWO W26 Plius

320*385 Taškų ir 1.75 Visiškai Jutiklinis Ekranas Pasukite mygtuką

Pažymėkite Crown", Valdymo meniu lengvai kada nors

Pažymėkite mygtuką zoom in/out meniu, įjunkite žiūrėti veido, kontroliuoti muzikos garsumas ir pan.

Kūno temperatūros stebėjimas.Termometras ant riešo

Žiūrėti "Bluetooth" ryšį/ nepraleiskite svarbių skambučių

Stumkite telefoną į žiūrėti į laiką, kai telefono skambučius, atsakymas vienas bakstelėkite, Kad "bluetooth" ryšiai per žiūrėti, laisvą savo rankas ir padaryti daugiau ryšių nemokamai.

IP68 Vandeniui, Net paleisti į vandenį

Keli sporto, įvairių rūšių pats tiksliai

Tinklo Režimas Nėra
SIM Kortelės Prieinamos No
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Baterija Nuimamas No
Kalbos lietuvių, Rusų, Ispanų, LENKŲ, Portugalų, Prancūzų
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
Smartwatch 2 Smartwatch vyrai
Bylos Medžiaga Lydinys
Baterijos Talpa 220-300mAh
CPU Model iwo 13 smart žiūrėti
Kilmės KN(Kilmės)
Juostos Medžiaga Silikagelis
Kelis Ratukus Taip
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Prekės Pavadinimas chycet
Tipas Dėl Riešo
Smart watch 1 Smart watch vyrai
Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Pranešimo Priminimas, Skambučių Priminimas, Atsiliepti Į Skambutį, Surinkite Skambinti, Tiesioginis Pranešimas, 24 valandų instrukcija, Žadintuvas, Savaitę, Mėnesį, Širdies Ritmo Tracker, Interaktyvus Muzikos, termometras, Kalendorius, Skaičiuotuvai
Ekrano Formos Aikštė
Rezoliucija 320*385 IP Smartwatch
ROM 128MB
iwo smart žiūrėti smart žiūrėti vandeniui
Smartwatch 1 IWO 13 W26 Plius
RAM 128MB
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Smart watch 2 smart žiūrėti moterims
Grupė Nuimamas Taip
Mechanizmas No
Sertifikavimo CE
Ekrano Dydis 1.75 colių w26+ " smart žiūrėti
Judėjimo Tipas elektroninis
Stilius Mados
GPS No
Suderinamumas Viskas Suderinama
sistema Nėra

Parašyti atsiliepimą

IWO W26 Plus Smart Watch Vyrai Moterys

IWO W26 Plus Smart Watch Vyrai Moterys "Bluetooth" Ryšį Pasukti Mygtuką Laikrodžiai Termometras EKG Išgirsti Norma Smartwatch "Android", "IOS"

Paramos Dropshipping Sekite mūsų parduotuvėje, gauti daugiau nuolaida. Pagrindinės Funkcijos: Bluetooth telefono,Kūno temperatūros tyrimas, Širdies ritmas, BP & EKG,Veiksmus, Vaisių wath 5 Dydžio,44mm permainingi band , Smart Beehive stiliaus meniu,devynių lange

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!