Kategorija

Vasaros Motociklo Orui Atvėsti Sunproof Sėdynės Pagalvėlė Padengti Šilumos Izoliacija, Montuojant Oro Trinkelėmis Motociklo Sėdynės Apsauga

Nauja

€6.20

€8.16

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: dygliuotos motociklo sėdynės, pigūs motociklų solo sėdynės, piaggio vespa, sportinės sėdynės pagalvėlės, padengti motoroleris sėdynės, pro solo sėdynės, automobilio smūgio, dvd pioneer, motorcycl sėdynės, bmw r75.

S-XL Motociklo Sėdynės Pagalvėlė Padengti Net 3D Tinklelio Raštas Izoliacija Pagalvėlė Motociklo Elektrinis Dviratis Paspirtukas Sėdynės Pagalvėlė Padengti

Kulka Taškų:

1、Praktinis Naudojimas: 3D mesh pagalvės formos tarpas tarp sėdynės ir klubų, kurie gali greitai pašalinti nemalonų jausmą, sukelia šilumos ir drėgmės, kai žirgais.

2、Bauda Amatų: bionic korio struktūrą, pagalvėlių, gali sugeria ir išsklaido poveikį ir sumažinti vibracijos ryšį su keliu metu žirgais.

3、Tobula Naudoti: nugaros pagalvėlė yra pagamintas iš tinklelio formos slydimo atspari gumos, siekiant sumažinti slydimo tarp pagalvėlė padengti ir sėdynės.

4、Praktiškas Dizainas: padėtis abiejose pagalvėlė yra tuščiaviduriai lanko forma, kuri yra ergonomiškai suprojektuoti ir ji nesipriešins šlaunų ir leidžia sėdėti patogiai.

5、aukščiausios kokybės Dizainas: nugaros pagalvėlė funkcijos elastingas elastingas juostos + kablys ir kilpa užtrauktuku dizaino, su išsiuvinėtu Logotipu, ji yra ne tik lengva įdiegti, bet taip pat jis yra tinkamas naudoti skirtingų rūšių pagalvėlių, ir tai bus gerai tinka jūsų motociklo.

Savybės:

1. Matomas 3D air mesh dizaino, ji puikiai praleidžia orą, net ir karštą vasarą.

2. Sėdynės dangtis yra neslidus, todėl tai bus ne shift dėl pagreitėjimo arba lėtėjimo.

3. Dvigubo sluoksnio kieto tinklelio, turi puikų slėgio dispersija ir vibracijos mažinimo efektyvumą.

4. Tinka daugeliui motociklų ir elektrinių transporto priemonių rinkoje.

5. Rezervo raštas yra lengva įdiegti, tiesiog apvyniokite atgal sėdynės.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Motociklas 3D Mesh Pagalvėlė

Medžiaga: poliesterio pluoštas (3D mesh audinio), anti-slydimui akies

Spalva: juoda

Dydis: S / M / L / XL

Taikytinos modeliai: tinka vairuotojo pozicija daugelyje gatvių automobiliai, sportiniai automobiliai ir universalai.

Naudojimas: pagalvėlės yra naudojamas, siekiant sumažinti aistringų šilumos sukelia aukštos temperatūros, kuri gali sumažinti vibracijos kelio danga ir spaudimą klubų, kai jojimo vasaros.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Motociklo 3D Mesh Pagalvėlė

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Prekės Skersmuo 0.0inch
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas Motociklo Sėdynės Pagalvėlė Padengti
Elemento Aukštis 0.0inch
Elemento Ilgio 0.0inch
Prekės Svoris 180g
Medžiagos Tipas poliesterio pluoštas (3D mesh audinys), anti-slydimo akių
Elemento Plotis 0.0inch
Specialios Funkcijos Motoroleris Sėdynės Pagalvėlė Padengti

Parašyti atsiliepimą

Vasaros Motociklo Orui Atvėsti Sunproof Sėdynės Pagalvėlė Padengti Šilumos Izoliacija, Montuojant Oro Trinkelėmis Motociklo Sėdynės Apsauga

Vasaros Motociklo Orui Atvėsti Sunproof Sėdynės Pagalvėlė Padengti Šilumos Izoliacija, Montuojant Oro Trinkelėmis Motociklo Sėdynės Apsauga

S-XL Motociklo Sėdynės Pagalvėlė Padengti Net 3D Tinklelio Raštas Izoliacija Pagalvėlė Motociklo Elektrinis Dviratis Paspirtukas Sėdynės Pagalvėlė Padengti Kulka Taškų: 1、Praktinis Naudojimas: 3D mesh pagalvės formos tarpas tarp sėdynės ir klubų, kurie gali greitai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!