Kategorija

500M Super Stipri Žuvis Linijos Super Stiprus Krypčių Nailono meškeriojimo Multifilamento Skaidrus Žvejybos Linijos

Nauja

€1.09

€1.41

-22 %

Yra sandėlyje

Žymos: žvejybos replės pesca, musė linijos, žuvų liniją, gwf, šamų žvejyba maisto, braid fish line, diawa filmą, meškeriojimo multifilament žvejybos linija, p nerijos žvejybos linija, karosas meškere.

Savybės:

1 Šis žvejybos linija yra pagamintas iš aukštos svorio nailono pluošto linija, gaminama aukštos kokybės standartus.Ji stipri traukos jėga ir ne taip lengva nutraukti.

2 Šis žvejybos linija yra didelio tankio ir yra pagamintas iš aukštos svorio nailono pluoštas.Žvejybos eilutę telpa stora leis jums lengvai susieti tvirtą mazgą.

3 Šis žvejybos linija naudoja didelio tankio maišymo procesas, su stipria jėga, kad žvejybos procesą nebereikia nerimauti dėl lūžimo.

4 Šios rūšies žvejybos linija yra srtong ir lanksčiai, po specialaus stiprinimo gydymas, gali lengvai sumažinti vandens žolės, turi super atsparus trinčiai, veiksmingai pašalinti kliūtis vandenyje.

5 Po specialaus apdorojimo, paviršiaus žvejybos linija yra geresnis, tankio ir stiprumo žvejybos linija yra padidėjęs, ir vandens paviršiaus įtemptį yra sumažintas, todėl, kad žvejybos linija yra neramus sugeria vandenį ir gali būti į vandenį, greitai, su mažiau trinties.

6 Po specialaus apdorojimo, žvejybos linija, ne tik yra stipri traukos jėga, kad paviršius yra lygus ir dėvėti, atsparus, todėl šios linijos net po ilgo laiko į vandenį, tai nėra lengva, kaklaraištis, palankios žvejybos plėtrai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Nailonas

Pozicija:Vandenyno Valtis, Žvejyba,Ežeras,Upė,Rezervuaras, Tvenkinys,Stream"

M/Ilgis:100M/150M/200M/300M/500M

Tema:Sportas

Sporto Rūšis:Žvejyba

Dydis:10x10x5cm

Su Skale, ar Ne:Ne

Tipas:Lyderis Linija

Pakuotė:

1x nailono žvejybos linija

Su Valdovas, ar Ne No
Su Skale, ar Ne No
Meters 500 M
Medžiaga Nailonas
Pozicija Ocean Beach Žvejybos, EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys
Klampumo Charakteristika Kintama Linija
Modelio Numeris Žuvys Linijos
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Level

Parašyti atsiliepimą

500M Super Stipri Žuvis Linijos Super Stiprus Krypčių Nailono meškeriojimo Multifilamento Skaidrus Žvejybos Linijos

500M Super Stipri Žuvis Linijos Super Stiprus Krypčių Nailono meškeriojimo Multifilamento Skaidrus Žvejybos Linijos

Savybės: 1 Šis žvejybos linija yra pagamintas iš aukštos svorio nailono pluošto linija, gaminama aukštos kokybės standartus.Ji stipri traukos jėga ir ne taip lengva nutraukti. 2 Šis žvejybos linija yra didelio tankio ir yra pagamintas iš aukštos svorio nailono pluoštas.Žvejybos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!