Kategorija

Reguliuojamas Stovo Pritūpęs Stendas Padalintas Štanga Stovo Štanga Pritūpęs Kėbulo Rėmo Svorio Kėlimo Štanga Stovo Fitneso Įranga

Nauja

€54.51

Yra sandėlyje

Žymos: knyga užkampis "pasidaryk pats", squat rack, pritūpęs stendas, naudotis twister, klaviatūra nokia, asic ethereum miner, klubo trauka, helio siurblys, vyrai įstaiga pastate, vertikalaus stovo svoris.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas:Reguliuojamas Štanga Stendas

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Plienas+Dažai+ABS

Spalva: Juoda

Max Apkrova: 1102 Svarų/500KG

Reguliuojamas Aukštis: apytiksl.40" - 66"

Visas Dydis: apytiksl.17"(L) X 19"(W) X 40"-66" (H)

Reguliuoti Lygis: 14 Lygių Reguliuoti

(1cm=10mm=0.39 colių)

Matavimo Duomenis įterptą paveikslėlį.

Savybės:

【Plienas+Dažai+ABS Medžiagos】Su sutirštės ir aukšto kietumo plieno medžiagos, tai pritūpęs stovas yra tvirtas ir patvarus naudoti.Ji yra sukurta siekiant turėti štanga saugiai ir patikimai.

【14 Reguliuojamo Aukščio】Šis produktas yra reguliuojami, suteikdama jums daug aukštis funkcijos, priklausomai nuo naudojimosi.Ji turi 14 kolonėlė lygiai už laisvą pasirinkimą.Ši įranga yra patogus ir saugus naudoti.

【Tvirtas Rėmas】H rėmo bazės užtikrina pusiausvyrą ir stabilumą.Šoninių atramų, visos suvirintos stiprumo.1102 Svarų/500KG apkrovos.

【Neslidus Kojos Padas】Guminės kojelės yra anti-slydimo ir anti-nusitrinti, atsižvelgiant į padėtį ir užkirsti kelią žalos grindys.

【Daugiafunkcinis】Ji yra rodoma su reguliuojamo aukščio deep squat, stendai., kojų tempimas ir t.t..Plačiai naudojami bet kur, kaip jums patinka.

Komplektą Sudaro:

1 pora x Štanga Stendas (Reikia surinkti)

Skelbimas:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

3.Prašome leisti 1-3cm klaida.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums žinomas.

Tikimės, kad jūs turite laimingas pirkinių laiką !

Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva juoda
Modelio Numeris Adjustable Barbell Stand
Mokymo Režimas Nėra
Medžiaga Plieno, dažai, ABS
Klasifikuoti Exerciser Skaičius 1
Adjust Levels 14 Levels Adjust

Parašyti atsiliepimą

Reguliuojamas Stovo Pritūpęs Stendas Padalintas Štanga Stovo Štanga Pritūpęs Kėbulo Rėmo Svorio Kėlimo Štanga Stovo Fitneso Įranga

Reguliuojamas Stovo Pritūpęs Stendas Padalintas Štanga Stovo Štanga Pritūpęs Kėbulo Rėmo Svorio Kėlimo Štanga Stovo Fitneso Įranga

Techniniai duomenys: Prekės Pavadinimas:Reguliuojamas Štanga Stendas Būklė: 100% Visiškai Naujas Medžiaga: Plienas+Dažai+ABS Spalva: Juoda Max Apkrova: 1102 Svarų/500KG Reguliuojamas Aukštis: apytiksl.40 - 66 Visas Dydis: apytiksl.17 (L)

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!