Kategorija

Elektros Česnakai Spragilas Belaidžio Virimo Aparatas Česnakai Kamščiatraukis Namų Česnakas Pipirai Kombaino 250Ml

Nauja

€9.58

€14.09

-32 %

Yra sandėlyje

Žymos: maišytuvo profesinės, maišytuvo sunkiųjų, tešlą spragilas, sylver crest maišiklis, smeg rožinės spalvos maišytuvo, mixr, ul kepimo, keksiukų tešlą dozatorius, maišytuvo usb, kombaino už pochlebca.

1. [Vienas pagrindinių operaciją] : Tiesiog įdėti maisto produktus ar žaliavas į mini kombainą rankiniu būdu, užfiksuokite dangtį ir pradėti mygtuką, norėdami greitai pjaustyti maisto, taip panaikinant rankinis problemų.Ji gali būti atliekami į česnakų pasta 20 sekundžių, taip sutaupysite daugiau laiko ir energijos, ir tikrai atleidžiantis savo rankas

2. [Paprastas ir patogus] : Lengva naudoti: 250ml talpos, unikalaus dizaino, lengvas ir patogus nešiotis, ekonomiškas ir praktiškas; užrakinti dangtis, vienas-mygtuką pradėti, gali greitai pjaustyti maisto.Į dubenį ir peilis gali būti atskirti lengva valyti.

3. [Sutaupyti laiko] : mini elektrinis smulkintuvas gali padėti jums lengvai pjaustyti daržoves, vaisius ir mėsą, ir naudoja 3 sharp, saugus ir aplinkai draugiškas nerūdijančio plieno peiliukai.Šlifavimas gali būti baigtas per 20 sekundžių, o tai taupo laiką ruošiant maistą kiekvieną dieną ir suteikia jums daugiau laisvo laiko.

4. [Medžiaga]: elektros česnakai chopper yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra nekenksminga jūsų šeimai ir vaikams.Kuris gali saugiai būti maisto ir yra tvirti ir ilgaamžiai.Built-in 3 sluoksnių nerūdijančio plieno aštrūs peiliai su 45 laipsnių kampu dizainas.

5. [Valyti švīts]: Prieš naudojant elektros smulkintuvas, pirmą kartą už tai, nuplaukite kūno, įdėti sudedamųjų dalių į smulkintuvas, uždaryti dangtį, paspauskite mygtuką pradėti, palaukite 20 sekundžių, jis bus automatiškai sustabdytas.Pašalinti maišymo barelį iš priimančiosios ir skalauti, česnakai malūnėlis su vandeniu.

spalva:mėlyna / rožinė / žalia

Medžiaga:ABS+nerūdijančio plieno

dydis:8.8x13cm

Pakuotės Turinys:

1 x Maišiklis

1 x USB duomenų kabelis

Prekės Pavadinimas FGHGF
Funkcija Kita
Kontrolės Tipas Touchpad
Numeris Greičio Nustatymai 3
Laido Ilgis (m) -
Talpa (l) Kita
Menčių Skaičius 3
Korpuso Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Įtampa (V) 240V
Galia (W) >1501W
Modelio Numeris Kombaino
Sukimosi Greitis(RPM) 1130
Bako Medžiaga ABS+Nerūdijančio plieno
Stilius Nuolatinis
Šilumos Išsaugojimo Funkcija Taip
Sertifikavimo Nėra
Chopper Medžiaga ABS
Maišymo Rankos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Vienetų skaičius 2

Parašyti atsiliepimą

Elektros Česnakai Spragilas Belaidžio Virimo Aparatas Česnakai Kamščiatraukis Namų Česnakas Pipirai Kombaino 250Ml

Elektros Česnakai Spragilas Belaidžio Virimo Aparatas Česnakai Kamščiatraukis Namų Česnakas Pipirai Kombaino 250Ml

1. [Vienas pagrindinių operaciją] : Tiesiog įdėti maisto produktus ar žaliavas į mini kombainą rankiniu būdu, užfiksuokite dangtį ir pradėti mygtuką, norėdami greitai pjaustyti maisto, taip panaikinant rankinis problemų.Ji gali būti atliekami į česnakų pasta 20 sekundžių, taip sutaupysite

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!