Kategorija

Už "Nissan" Bling Automobilio Vairo Logotipą, Dekoratyvinis Deimantų Kristalų Blizga Decal Apdaila Dangtelio Lipdukas Žiedas

Nauja

€1.29

€1.87

-31 %

Yra sandėlyje

Žymos: crystal pelėsių, kinijos drakonas lipdukas, benz stiprintuvas lipdukas, logotipų nissan lipdukai, vw vairas lipdukai, automobilio lipdukas, mini cooper r56 vairas, karcher automobilių reikmenys, nissan qashqai, bling automobilį.

Sparkly bling automobilio vairo dekoratyvinis diamond lipdukas tinka NISSAN, gražus ir stilingas.

Pagamintas iš aukštos kokybės aviacinio aliuminio lydinio ir Minkštas pagrįstas Kristalų, Cirkonio.Lankstesnis.Ranka-inkrustacijos diamond, tvirtas, patvarus ir gražus.The bling "NISSAN" emblema lipdukai padaryti jūsų automobilio interjero prabanga ir pasakų iš visų angelų.

Lengva Įdiegti.Ateina su klijais ant nugaros, jokių gręžimo ar suvirinimo reikia, ji yra labai paprasta įdiegti ir trunka tik 2 minutes.

Bling Diamond vairas emblema už "NISSAN", Puiki apdaila prie automobilio, "PASIDARYK pats" gabalus leis jums mėgautis įdomus beautifying savo automobilį patys.

Pašalinti bet kuriuo metu be jokių likučių.Pagerėjo lipnias juostas,bus ne palikti ženklai ant vairo, kai norite ją pašalinti.Puiki dovana sau,draugei,moterų draugų ir šeimos.

Suderinama Su:

Už "Nissan" Visų Modelis

Montavimo būdas:

1) daiktų atgal su kokybės auto lipnia juosta.

2) Valyti suface kur norite klijuoti.Laikyti sausas ir švarus.

3) Prašome paspauskite sunku, ypač kraštuose, bent 2 min po įdiegimo.

4) Jei oras yra šaltas.Naudokite plaukų džiovintuvą(karšto oro pūtimo)siekiant užtikrinti geriausią ryšį.

5) nereikia vandens Paspauskite ir Laikykite sausai po buvo įdiegti ne mažiau kaip 72 valandas.Ar tai bus lengva nukristi.

Medžiaga: krištolas

spalva: Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 x Dekoro kalnų krištolas Dangtis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Lipdukas Rodymas Vairas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Už

Už "Nissan" Bling Automobilio Vairo Logotipą, Dekoratyvinis Deimantų Kristalų Blizga Decal Apdaila Dangtelio Lipdukas Žiedas

Sparkly bling automobilio vairo dekoratyvinis diamond lipdukas tinka NISSAN, gražus ir stilingas. Pagamintas iš aukštos kokybės aviacinio aliuminio lydinio ir Minkštas pagrįstas Kristalų, Cirkonio.Lankstesnis.Ranka-inkrustacijos diamond, tvirtas, patvarus ir gražus.The bling NISSAN

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!