Kategorija

Nelaimė Maitintojo Medalis Surinkimo Dovanos Memento 2021 Naujųjų Metų Dovanos Su Sidabro Ir Aukso Spalvos Įsimintina Dovana Ženklelis Dalys "PASIDARYK pats"

Nauja

€0.61

€1.07

-42 %

Yra sandėlyje

Žymos: vėliava havajai, girlianda ant kaklo, havajai, memento mori, artilerijos genijus antgalis, suvenyras, rinkinys surviv, pakabukas kaukolė, vulkanas, pagrindiniai talismanas.

Aprašymas:

MAITINTOJO 2020 MEDALIS IR ATMINIMO KOLEKTORIAI.MEMENTO DOVANA VISIŠKAI NAUJAS DIZAINAS.

"MAITINTOJO" EUROPA 2020 "KARINĖS TARNYBOS MEDALIS" BE TO, PROGINES TEMA ŠIAIS METAIS BUVO TIKRAI SUNKU, IR DAUGUMAI TAI BUS GERIAU ĮDĖTI UŽ MUS.

TAI SUNKIAUSIAS METŲ MES VISI TURIME LIFTAS, ARTĖJANT ATOSTOGŲ LAIKOTARPIU.IDEALI KALĖDINĖ DOVANA ŠEIMAI IR DRAUGAMS.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: cinko lydinys

Dydis:5*5*3 cm

Svoris:48 g

Pakuotė:

1*medalis

Skaičius, Vnt 100vnt
Svoris 48 g
Parama Dropshipping
Medžiaga Cinko Lydinys
Modelio Numeris -
Pritaikyti No
dydis 5x5x3 Cm
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Nelaimė Maitintojo Medalis Surinkimo Dovanos Memento 2021 Naujųjų Metų Dovanos Su Sidabro Ir Aukso Spalvos Įsimintina Dovana Ženklelis Dalys

Nelaimė Maitintojo Medalis Surinkimo Dovanos Memento 2021 Naujųjų Metų Dovanos Su Sidabro Ir Aukso Spalvos Įsimintina Dovana Ženklelis Dalys "PASIDARYK pats"

Aprašymas: MAITINTOJO 2020 MEDALIS IR ATMINIMO KOLEKTORIAI.MEMENTO DOVANA VISIŠKAI NAUJAS DIZAINAS. MAITINTOJO EUROPA 2020 KARINĖS TARNYBOS MEDALIS BE TO, PROGINES TEMA ŠIAIS METAIS BUVO TIKRAI SUNKU, IR DAUGUMAI TAI BUS GERIAU ĮDĖTI UŽ MUS. TAI SUNKIAUSIAS METŲ MES

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!