Kategorija

1pc Saugus Glaistai Daugkartinio naudojimo Paskirčių Klijų Glaistas Remonto Derva, Bibliotekų, Galerijų, Muziejų Amatų Klijai Stiprūs Seamle V3A7

Nauja

€0.93

€1.34

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: bibliotekos tapetai, apsaugos mergina, balta biblioteka, plastikiniai remontas, knygų lentyna tapetai, klijai plastiko, bibliotekos asamblėja, 360 apsaugos, lentynoje tapetai, apsaugos moterims.

PRODUKTO APRAŠYMAS

Kai ką nors pertraukos, ar jūs dažnai naudojamas mesti jį šalin, arba jį pakeisti?Ne, bet daugiau!Saugus Glaistai visam laikui išsprendžia dalykų, ne laikinas sprendimas gali, super-powered epoksidinių, kad yra skirtas antspaudas ir remonto whatevers skaldyti ir dirbti ant bet kokio paviršiaus.

Pagrindinės Savybės

Besiūliai Remontas

Saugus Glaistas yra revoliucinis fix-visi produktas, kuris taip pat užpildo, riebokšliai, ir remontą beveik nieko, greitai ir daro tai paskutinį kartą.Jos ne klijai, o super-powered epoksidinių, kad pelėsis prie bet kokios formos ir formų labiausiai paviršiai, amžiną ryšį.

Obligacijų Beveik Bet kokio Paviršiaus

Jos ne klijai, bet ji gali pakeisti klijai požiūriu remontas įvairių objektų viduje ir išorėje namuose, pvz., metalo, medžio, keramikos, akmens, dauguma plastikų, betono, todėl amžiną ryšį ir greitą remontą.

Atkurti ir Atstatyti

Saugus Glaistas yra puikus projektus, taip pat ir yra puikus pakaitalas klijai.Groteles, ankštiniai, ekipažai gali sugadinti jūsų projekto, dar su SecurePutty, galite sukurti, atkurti ir remontas!

Paprastus Veiksmus, norėdami Įjungti

Saugus Glaistas yra karinio laipsnio, šalto suvirinimo junginys, jūs galite tiesiog supjaustyti kaip tešlą, minkyti aktyvuoti, taikyti, ir leiskite išdžiūti!Jos puikiai tinka greitai nustatyti darbo vietų viduje ar aplink jūsų namą, tegul viskas grįžti į savo originalias funkcijas.

Neto:65g

Dydis:8.5*2.1 cm(funkcija yra vienodos, vieno ir dviejų klijų lazdelės atsitiktinai išsiųstus)

PAKUOTĖS TURINYS

1 × Saugus Glaistas

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Prašymas išorinės sienos
Sertifikavimo Nėra
Statybos Metodas Valymas
Kilmės KN(Kilmės)
Džiūvimo Laikas AS

Parašyti atsiliepimą

1pc Saugus Glaistai Daugkartinio naudojimo Paskirčių Klijų Glaistas Remonto Derva, Bibliotekų, Galerijų, Muziejų Amatų Klijai Stiprūs Seamle V3A7

1pc Saugus Glaistai Daugkartinio naudojimo Paskirčių Klijų Glaistas Remonto Derva, Bibliotekų, Galerijų, Muziejų Amatų Klijai Stiprūs Seamle V3A7

PRODUKTO APRAŠYMAS Kai ką nors pertraukos, ar jūs dažnai naudojamas mesti jį šalin, arba jį pakeisti?Ne, bet daugiau!Saugus Glaistai visam laikui išsprendžia dalykų, ne laikinas sprendimas gali, super-powered epoksidinių, kad yra skirtas antspaudas ir remonto whatevers skaldyti ir

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!