Kategorija

Stiklo Sėklos Karoliukai ir Laiškas Karoliukai, Kalėdų Mažas Ponis Rutuliukai, kurių guminė, "PASIDARYK pats" Amatų Apyrankės Karoliai, Papuošalai Priėmimo

Nauja

€7.60

€10.86

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: pagrindinė čekijos stiklo karoliukai, granulių raidė, mažos sėklos granulių, daug daug skylė karoliukai, Laiškas, stiklo pakabukas, cardcaptor sakura syaoran, senovės cristal karoliukai, aquabead, beed.

【Paketą įeina】

7200pcs - 2mm glassseed karoliukai-kiekviena spalva have300pcs.

4800pcs - 3mm glassseed karoliukai-kiekviena spalva turi 200pcs.

1920pcs - 4mm glassseed karoliukai-kiekviena spalva have80pcs.

270pcs - 26 Raidė + 1 Puikus Širdies Formos

Pakuotėje taip pat yra twoelastic stringfor "PASIDARYK pats" papuošalai ir apyrankės padaryti.

【Vaivorykštės Spalvų Karoliukai】Granulės, Rinkinys, rinkinys, draugystės apyrankės karoliukai suteikia jums gražus spalvų asortimentą, 24 ryškių spalvų, puikiai tinka savo išsilavinimą.

【Aukštos Kokybės Medžiaga】medžiaga, šių sėklų granulių yra aukštos kokybės patvarus ir tvirtas stiklo ir įvairių spalvų, gali suteikti daugiau galimybių rinktis savo papuošalų.

【Nešiojamų dizainas】: karoliukai kiekvienos spalvos, yra atskirai supakuotas į maišus, siekiant užtikrinti, kad jos negalima maišyti kartu.

【Plačiai Naudojami】Šių papuošalų gaminimo rinkiniai tinka juvelyrikos priėmimo, dovanos, namų apdaila, surinkimo ir karoliukų, susijusių su geros kloties, pusiausvyrą ir pasitikėjimą, gali padėti palengvinti jūsų streso ir išlyginti jūsų nerimas, Ideali dovana(Gimtadienio dovana ir Kalėdų dovana jūsų draugams, šeimos nariams ir sau.

Metalo Tipas Nėra
Elemento Tipas Karoliukai
Išorinis Skersmuo Size
Bauda ar Mados Mados
Prekės Forma Apvalios Formos
Medžiaga Stiklas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 240g

Parašyti atsiliepimą

Stiklo Sėklos Karoliukai ir Laiškas Karoliukai, Kalėdų Mažas Ponis Rutuliukai, kurių guminė,

Stiklo Sėklos Karoliukai ir Laiškas Karoliukai, Kalėdų Mažas Ponis Rutuliukai, kurių guminė, "PASIDARYK pats" Amatų Apyrankės Karoliai, Papuošalai Priėmimo

【Paketą įeina】 7200pcs - 2mm glassseed karoliukai-kiekviena spalva have300pcs. 4800pcs - 3mm glassseed karoliukai-kiekviena spalva turi 200pcs. 1920pcs - 4mm glassseed karoliukai-kiekviena spalva have80pcs. 270pcs - 26 Raidė + 1 Puikus Širdies Formos Pakuotėje

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!