Kategorija

2 In 1 Futbolas, Krepšinis Tikslas Nustatyti Vaikų Kamuolys Žaidimas Hoopas Nustatyti Vaikų Patalpų Lauko Sporto, Krepšinio Stovas Futbolo Tikslas

Nauja

€6.64

€10.71

-38 %

Yra sandėlyje

Žymos: boulingo kamuolys stovi, pūlingas mankštos kamuolys, pranešk apie netikrą jordanija, titus alexius, garsaus lauko žaidimai, fitneso salė plakatai nemokamai, jordanija trumpas, krepšinio kamuolys, futbolas, nuryti sienos.

Kulka Taškų:

1、Dinamiška Krepšinio Režimas: Skatina kūdikio kaulų vystymąsi.Geros fizinės būklės, prasideda nuo kūdikio.

2、Daugiau Scenarijai: apačia krepšinio lankai turi sustiprintą bazę.Jei naudoti, tai gali padidinti stabilumą, krepšinio stovas, ir tai nėra lengva suplakti.Nesvarbu, ar jūs norite jį naudoti komandos treniruotės, sporto salėje arba namuose, galite jį naudoti iš karto.Tinka žolė, paplūdimys, kieme, patalpų ir kitomis progomis.

3、Ilgaamžė Medžiaga: Šis lengvas PVC rėmas yra tvirtas ir gali atlaikyti ekstremalias oro sąlygas.Aukštos kokybės PVC medžiagos, aplinkai, bekvapis.Grynasis turi gerą gniuždymo jėga ir atsparumas tempimui.

4、Interaktyvus Futbolo Režimas: šiuo metu vykdo interaktyvus tikslas, ji gali vykdyti vaiko koordinavimo gebėjimus, ir skatinti lankstumą kojų.

5、Švietimo ir Sveikatos: Šis pratimas įranga padeda vystyti vaikų rankų judesių koordinavimą ir vykdymą gebėjimus, plėtoti gerus naudojimosi įpročius ir pagerinti savo bendravimo įgūdžius su kitais.Nesvarbu, ar jūs tik pradedate žaisti futbolo ar profesinės grotuvas, tai puikus pasirinkimas siekiant papildyti savo mokymo seriją.Pakankamai mažas, tinka jaunų žaidėjų su patirtimi, labai geras interaktyvus žaidimas.

Ypatybė:

1. 2 in 1 sporto įranga: yra krepšinio ju viršuje ir futbolo tikslas apačioje.Vaikai gali žaisti futbolą ir krepšinį kartu, kurie yra labiau įdomus!Krepšinio hoopas ir futbolo tikslas gali būti naudojami atskirai.

2. Patogus laikymas: jį galima įdėti ne po naudojimo, patogu tvarkyti ir sutaupykite!Pakuotėje pakuotė: 40.5*7.8*29.5 cm.

3. Daugiau scenarijai: Ar norite į ją naudoti komandos treniruotės, sporto salėje arba namuose, galite jį naudoti iš karto.Tinka žolė, paplūdimys, kieme, patalpų ir kitomis progomis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Futbolo, Krepšinio, Nustatyti Krepšelio

Medžiaga: PVC

Dydis: apie 122*136*48 cm/48.03*53.54*18.90 į

Svoris: apie 1kg

Pakavimo Sąrašas:

1*Futbolo, Krepšinio, Tikslų Rinkinys

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Medžiaga PVC
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris -
Rekomenduojame Amžius 18+, 7-12y, 4-6y, 12+y
Sertifikavimo CE
Funkcija Grabus/Judėjimo Galimybes Plėtoti
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

2 In 1 Futbolas, Krepšinis Tikslas Nustatyti Vaikų Kamuolys Žaidimas Hoopas Nustatyti Vaikų Patalpų Lauko Sporto, Krepšinio Stovas Futbolo Tikslas

2 In 1 Futbolas, Krepšinis Tikslas Nustatyti Vaikų Kamuolys Žaidimas Hoopas Nustatyti Vaikų Patalpų Lauko Sporto, Krepšinio Stovas Futbolo Tikslas

Kulka Taškų: 1、Dinamiška Krepšinio Režimas: Skatina kūdikio kaulų vystymąsi.Geros fizinės būklės, prasideda nuo kūdikio. 2、Daugiau Scenarijai: apačia krepšinio lankai turi sustiprintą bazę.Jei naudoti, tai gali padidinti stabilumą, krepšinio stovas, ir tai nėra

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!