Kategorija

Dual Greitas Įkroviklis Su LED Sony PlayStation5 Kreiptuką Gamepad Valdiklis USB Tipo C Įkrovimo lizdą Dock Station PS5

Nauja

€4.69

€8.69

-46 %

Yra sandėlyje

Žymos: dokas "nintendo" jungiklis, l2 r2 ps4, ps4 turkija, įkroviklis, telefonas, ps5 įkroviklis stotis, ps5, kontrolės ps5, doko stotis, ps5 įkroviklis, dex padas.

Aprašymas:

[Specialaus dizaino Playstation 5 PS5 valdytojas] Šis apmokestinimo bazę, gali imti 2 PS5 valdytojai, tuo pačiu metu, leidžia jums žaisti žaidimus ilgesnį laiką, taupyti laiką ir leidžia jums mėgautis smagiau. (Užuomina: Dėl integruotas lustas su PS5 valdiklis, baterijos talpa-70%)

[Paprastas nustatymas ir naudojimas] yra 4 USB, C-tipo dongles į kortelės lizdą, ir 2 papildomas dongles gali prailginti tarnavimo laiką.Įdėkite du valdiklio, tiesiog įdėti PS5 valdytojo įkrovimo stotį, kad yra Įkrovimo gali prasidėti automatiškai.Aktyvaus apmokestinimo, ši piktograma pasikeis iš žalios į raudoną, ir grįžti į žalią, kai visiškai įkrautas. (Užuomina: Dėl integruotas lustas su PS5 valdiklis, baterijos talpa-70%)

[On/Off jungiklis & LED juostelės atnaujinti] on/off jungiklis pridedamas prie USB C uosto, kuris yra labai patogu išjungti.LED juostelės mirksės lėtai, kai jis yra įkraunamas.

[Saugios ir patikimos] įkrovimo stotis naudoja pažangios mikroschemos kelią nuo viršsrovių, perkaitimo, viršįtampis, ir trumpojo jungimo.Nereikia perkrauti PS5 valdytojas.

Maitinimas: įrengtas 80 cm/31.5 colio USB C kabelio, kuri gali padėti įvairūs prietaisai, USB adapteriai, USB šakotuvai, sienų plokštės ar Playstaton 5 konsolę.

Techniniai duomenys:

specifikacija:

Pavadinimas: Dėl PS5 rankena įkrovimo bazės

Dydis: 172*56*46mm

Svoris: 220g

Medžiaga: ABS

Taikoma produktus: PS5 žaidimų valdiklis

Pakuotė:

1*PS5 valdytojas įkroviklis stotis

1*USB C kabelio (31.5 cm)

4*Adapteris

1*Šio vartotojo vadove (negali remti Kinų)

Pastabos:

eilutę:

Dėl integruotas lustas yra, kad PS5 duomenų valdytojas, bus sustabdyti įkrovimą ir baterijų talpa yra 70%.

Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas centechia
SONY Modelis playstation
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Dual Greitas Įkroviklis Su LED Sony PlayStation5 Kreiptuką Gamepad Valdiklis USB Tipo C Įkrovimo lizdą Dock Station PS5

Dual Greitas Įkroviklis Su LED Sony PlayStation5 Kreiptuką Gamepad Valdiklis USB Tipo C Įkrovimo lizdą Dock Station PS5

Aprašymas: [Specialaus dizaino Playstation 5 PS5 valdytojas] Šis apmokestinimo bazę, gali imti 2 PS5 valdytojai, tuo pačiu metu, leidžia jums žaisti žaidimus ilgesnį laiką, taupyti laiką ir leidžia jums mėgautis smagiau. (Užuomina: Dėl integruotas lustas su PS5 valdiklis, baterijos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!