Kategorija

Nekilnojamojo anglies pluošto Variklio start stop tasten dekoration aufkleber auto liejimo borte kailio BMW E60 E90 E92 E87 E63 E82 e70 " E71

Nauja

€2.61

€5.03

-48 %

Yra sandėlyje

Žymos: bmw e93 spoileris, "chrome" raidės bmw, bmw e92, bmw e70", halo jungiklis, matavimo bmw priedai, bmw e90 išmetamųjų, anglies plėvelės, bmw kuro slėgio daviklis, e90.

1.

Mes pasistengsime, kad mažesnės sąskaitos faktūros vertė Deklaracija yra ne mokesčių.

Mes TIK už sąnaudų kainos IR pristatymas,

Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

Mes esame ne tam, c Mokesčiai mokesčių ir mokesčių, tai yra pirkėjo pareiga, jei savo vietos muitinės ar užduoti klausimus įpročius mokesčių.Pls nereikia pirkti, jei jūs nieko prieš, tai, ačiū.

2. Jei turite klausimų apie įpročius mokesčius, susisiekite su savo vietos muitinės įstaigai prieš siūlymą.Prašome don ' t make kad jei negaliu pritarti.

3. Jei jūsų prekė buvo grąžinta

Dėl muitinės klausimais, mes galime tik grąžinti už PREKĘ, todėl prašome sekti savo siuntos nuolat, kai muitinės klausimas.

Prašome kreiptis į juos laiko, kad būtų išvengta grįžtant, ar mes galime tik grąžinti prekę dalis dar kartą.

Logistikos, kelio ir pasirinkti šiek tiek brangiau, visi internetinių logistikos informacija. --- Protingas pasirinkimas.

Nekilnojamojo anglies pluošto variklio start stop mygtukai dekoro lipduko automobilio liejimo, pynimo BMW E60 E90 E92 E87 E63 E82 e70 " E71

Straipsnis Aprašymas

• Pagaminta naudojant aukštos kokybės blizgus anglies pluošto.

• Ateina su lipnia juosta lengvas montavimas.

• Labai patvarus ir ilgalaikis.

• Tinka automobilis,, BMW E60 E90 E92 E87 E63 E82 E70 " E71 !

Tiek kairės ir dešinės pusės automobilio vairuotojas , Pls patikrinkite, ar jūsų automobilio modelio, prieš užsakant !

Techniniai Parametrai

• Kiekis: 2 gabalas

• Medžiaga: Aukštos kokybės anglies pluošto, su epoksidine danga

Pastaba:

1. prašome leisti 1-3 cm klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. monitoriai yra ne pats, prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti kalibruojamas iš realaus objekto.Imtis realių, prašome nustatytas kaip numatytasis.

3.P nuomos patikrinkite, ar tipo jūsų automobilio prieš užsakymą.Prašome priemonė jūsų automobilio dydžio ir, palyginti su dydžio foto, prieš užsakymą!

-Susisiekti jei turite klausimų apie mūsų produktus, prieš arba po to, kai laimėjo aukcioną, Prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda bu paspaudę ant nuorodos " klauskite ", Skiltyje "pardavėjo informacija skyriuje" viršutiniame dešiniajame kampe.

-Mūsų biuras atidaromas nuo pirmadienio Iki penktadienio.Mes glaudžiai savaitgaliais ir visas didžiąsias šventes.

-Jūsų e-mail garantuoja, kad per 24 valandas.E-mail mums kas savaitę išsiuntė savaitgaliais ir švenčių dienomis bus atsakyta kitą darbo dieną.

-Atminkite, kad visi el. laiškai siunčiami laiškai e-pašto adresą, jūs turite ebay.Rekomenduojame patikrinti, abu savo pašto dėžutę ir Nepageidaujamo el. Pašto Dėžutę uždengti pranešimai yra traktuojami kaip Spam.

- Jei turite kokių nors problemų su savo pirkimą, vežimą, returm/mainų, arba bet kokių kitų, prašome elektroniniu paštu mums ir leiskite mums išspręsti problemą, kol jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų.Mūsų klientų aptarnavimo komanda yra čia, siekiant užtikrinti, kad jūs patenkinti mūsų paslaugomis.

1. Visame PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI adresą jūsų laivybos.

4. nuotraukos faktinis individualus dalis rodomi ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. jei nenorite, kad jūsų siunta per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes vežimą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, savo daiktą iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. pristatymo laikas: 15 ~ 60 dienų

1. jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų, kad ji buvo gauta pagal datą esate.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE problema JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Pristatymas yra padengti abu pardavėjo ir klientai yra išlaidos, pusę.

2. alle zurück einzelteile MÜSSEN der originalus verpackung und MÜSSEN sie uns mit dem versand stebėjimo-nummer, spezifischen grund für die rückkehr, und ihrem po #.

3. wir erstatten IHRE VOLLE GEWINNENDE GEBOTENE MENGE, nach erhalt der artikel in seinem ursprünglichen zustand und verpackung mit allen komponenten und zubehör mp lieferumfang enthalten, NACHDEM Kunde und Verkäufer annullieren mirti verhandlung von www.ptextile.lt.Prie ODERIO, sie können wählen, um einen ersatz zu haben.

4. wir tragen alle verschiffen kosten, wenn das produkt (s) ist (sind) nicht wie beworben.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Anglies Pluošto
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Modelio Pavadinimas AG-BZ0616
Elemento Tipas Interjero Juostelės
Metų 2019

Parašyti atsiliepimą

Nekilnojamojo anglies pluošto Variklio start stop tasten dekoration aufkleber auto liejimo borte kailio BMW E60 E90 E92 E87 E63 E82 e70

Nekilnojamojo anglies pluošto Variklio start stop tasten dekoration aufkleber auto liejimo borte kailio BMW E60 E90 E92 E87 E63 E82 e70 " E71

1. Mes pasistengsime, kad mažesnės sąskaitos faktūros vertė Deklaracija yra ne mokesčių. Mes TIK už sąnaudų kainos IR pristatymas, Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių. Mes esame ne tam, c Mokesčiai mokesčių ir mokesčių,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!