Kategorija

5 Roll "PASIDARYK pats" Suši Pelėsių Japonų Suši Maker Pelėsių Suši Rinkinys Ne Klijuoti Paspauskite Bento Suši Rinkinys Virtuvė Bento Priedai Virtuvės Įrankis

Nauja

€0.60

€0.79

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: suši maker rinkinys "pasidaryk pats", suši ryžių popieriaus, japonijos roll, suši rinkinys, suši, pelėsių suši, suši, suši roll, automatinis sushi ryžiai maker, magija suši maker rinkinys.

Aprašymas:

Praktinių Pietūs: Skanus, bet Paprastos Idėjos Jūsų Priešpiečių Dėžutė!Tik maišyti prieskonių, furikake arba jūros dumblių suši ryžių ir pelėsių puikiai Japonijos onigiri.

Nešiojamieji: lengvas ir kompaktiškas, jie yra puikus papildymas bet kurioje virtuvėje ir net padaryti labai iškylą indai.Puikus Japonų onigiri ryžių kamuoliukus eiti!

Lengva naudoti: Mūsų paketas ateina su visus įrankius, jums reikia pradėti uždirbti puikus, vienodas suši kamuolius.Naudojant ryžių irklas, tiesiog vietoje porcijos ryžių kiekvieną sluoksnį ir laikykite jį nuolat.

Saugus: Kid-friendly priemonė - Suburti visą šeimą kartu ir padaryti, kad ryžiai trikampiai tiktų kiekvienam asmeniui, su skirtingą skonį.Siųsti mums pranešimą su onigiri receptas idėjas!

Techniniai duomenys:

Pagrindinė medžiaga: PP

Prekės dydis: apytiksl. (L * W * H) 16x6x2.3cm

Bruto Svoris: Apytiksl.36g

Pakuotė:

1*Forma

Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Plastikiniai
Suši Įrankiai Tipas Suši Pelėsis
Sertifikavimo CE / ES
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

5 Roll

5 Roll "PASIDARYK pats" Suši Pelėsių Japonų Suši Maker Pelėsių Suši Rinkinys Ne Klijuoti Paspauskite Bento Suši Rinkinys Virtuvė Bento Priedai Virtuvės Įrankis

Aprašymas: Praktinių Pietūs: Skanus, bet Paprastos Idėjos Jūsų Priešpiečių Dėžutė!Tik maišyti prieskonių, furikake arba jūros dumblių suši ryžių ir pelėsių puikiai Japonijos onigiri. Nešiojamieji: lengvas ir kompaktiškas, jie yra puikus papildymas bet kurioje virtuvėje

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!