Kategorija

Vyras Vilnos Taktinis Softshell Striukė outwear Švarkelis, Šilumos Sporto vyrų Kalnų Turizmo paltai vyrams Armijos striukės

Nauja

€9.88

€13.17

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: garsus karys striukė, vyrai taktinis kailis, šildytuvas striukė, paltai vyrams, kietas liemenė, striukė vyrai, vyrai švarkelis, striukė atspari vandeniui, krovinių striukė, striukė vyras.

Mūsų produktas yra Azija dydis.Mažesnių 2 metrų ne Europa arba Jungtinės amerikos valstijos dydžio, prašome pagal dydį stalo, kad patvirtintumėte savo užsakymo dydis, ačiū!

Lengvas,atsparus vandeniui, vėjo,kvėpuojanti;

audinio didžiausias judėjimas ir komfortą; Dukart dygsnio siūlės padidinti ilgaamžiškumą; Šepečiu surištos pamušalas ir Stovėti Apykaklės, kad daugiau šilta.

Reguliuojami rankogaliai išlaikyti šaltą orą, tuo pačiu leidžiant rankovės padengti pirštinės rankogaliai.

Kišenės:dvi kišenės, didelis pinigai, raktai, telefonas, piniginė, pasas saugiau

Idealiai tinka Darbo,Žiemos Lauko Žygiai,Medžioklė,Slidinėjimas,Alpinizmas ir t.t.

Vyrai Dydis (Azijos Dydis) Vienetas:cm Azijos Dydis, Pečių, Krūtinės Rankovės Ilgis Aukštis Svorio CM CM CM CM CM Kg M 43 102 60 65 160-165CM 50-60kg L 44 106 61.5 67 165-170CM 60-67kg XL 45 110 63 69 170-175CM 67-73kg XXL 46 114 64.5 71 175-180CM 73-80kg XXXL 48 118 66 73 180-185CM 80-87kg 4XL 50 122 67.5 75 185-190CM 87-95kg

1. Jeigu esate sa tisfied su mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .DSR - Produkto Aprašymas, DSR - Pardavėjo Bendravimo, DSR - pristatymas greitis: mums gali suteikti visą ženklai, Ir pls pasakykite mums, mes jums $2 NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovana ar 2 $ NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

3 .Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje 3. Pagal įvairių šalių, sklypo atvykimo laikas gali būti skirtumų, apskritai, jūs galite gauti savo paketą per 30 darbo dienų , jei negavote sklypą 50 dienų , prašome susisiekti su mūsų užklausą, mes jums ją išspręsti.

Clothink internetinė parduotuvė, padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą.Todėl kokybė yra garantuojama.Taip pat mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant ( dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės ).Pastaba: Mūsų produktas yra Azija dydis.Mažesnių 2 metrų ne Europa arba Jungtinės amerikos valstijos dydžio, prašome pagal dydį stalo, kad patvirtintumėte savo užsakymo dydis, ačiū!

Grįžti & Keistis instrukcija

Dė : mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą:

*Užsakymo numeris

*Prekės SKU numerį

*Vaizdo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

jaqueta masculino Dropshipping
Rankogalių Stilius paprastųjų
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Apykaklės STENDAS
Su gobtuvu No
Taikoma Sezonas Rudenį Ir Žiemą
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Siuvinėjimo
Pamušalas Poliesteris
Modelio Numeris vyriškos striukės
Nuimamas Dalis Nėra
Medžiaga Spandex, Poliesteris
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
megztiniai vyrams vyrų striukė, vyro striukė
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Kietas
Tipas Slim
Storis STANDARTAS
Rankovės Stilius Reguliariai
chaqueta hombre Karinės, Tamsiai Mėlyna, pilka, R
striukės vyrai vyriška striukė, vyrų striukė, ma
Drabužių Ilgis Reguliariai
Stilius Atsitiktinis
Taikoma Scena Kasdien
bombonešis striukė streetwear karinės jacke

Parašyti atsiliepimą

Vyras Vilnos Taktinis Softshell Striukė outwear Švarkelis, Šilumos Sporto vyrų Kalnų Turizmo paltai vyrams Armijos striukės

Vyras Vilnos Taktinis Softshell Striukė outwear Švarkelis, Šilumos Sporto vyrų Kalnų Turizmo paltai vyrams Armijos striukės

Mūsų produktas yra Azija dydis.Mažesnių 2 metrų ne Europa arba Jungtinės amerikos valstijos dydžio, prašome pagal dydį stalo, kad patvirtintumėte savo užsakymo dydis, ačiū! Lengvas,atsparus vandeniui, vėjo,kvėpuojanti; audinio didžiausias judėjimas ir komfortą; Dukart

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!