Kategorija

Retro Spausdinti Gėlių Skaitymo Akiniai, Moterų Ir Vyrų Pavasario Vyrių, Ultra-Light Skaitymo Akiniai, Dioptrijų +0, +50, +100...+600

Nauja

€4.19

€9.29

-54 %

Yra sandėlyje

Žymos: skaityti moterų akinius 10, skaitymo akiniai moterų 500, skaityti glasse vyrai, skaitymo akiniai moterų 6, akiniai sutampa, aukso skaitymo akiniai vyrams, vz akiniai, skaitymo akiniai moterų 350, f skaitymo akiniai vyrams, skaitymo akiniai jn.

1. Nuotraukas rodome yra 100% fizinis, fotografijos.

2. Dėl tokių veiksnių, kaip žaliavos, ekranas ir pan., čia gali būti subtilių skirtumų tarp paveikslėlių ir pats produktas.Prašome kreiptis į tikrasis produktas mūsų įmonės galutiniam spalvos.

3. Dydis gali skirtis 2-3 cm, priklausomai nuo matuojamo dydžio.

Mokėti:

• Priimame Alipay čia.

• Visos pagrindinės kreditinės kortelės, gali būti priimami ir per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

apie transportavimo

1. Pasiruošimo laikas: Mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal daug užsakymų kiekvieną dieną.

2. Po jūsų užsakymas yra išsiųstas, mes negali keistis arba atšaukti asmeninę informaciją.

3. Jei nenorite rašyti telefono numerį ir pašto kodas, mes negali būti galėtų išsiųsti jūsų užsakymą.

Garantija ir garantijos:

• 12 mėnesių garantija.Pirkti su pasitikėjimu!

• Jeigu jums netinka prekės gavote, prašome grąžinti per 14 dienų pakeisti arba grąžinti pinigus.Susisiekite su manimi prieš grąžinant prekes.

• * * Jeigu prekė yra nekokybiška, per 3 mėnesius, mes suteiksime jums pakaitinį produkto be papildomų išlaidų, arba grąžinti gavus brokuotą prekę.

• * * Jeigu prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Gavus brokuotą prekę, mes atsiųsime jums naują elementą.Bet jūs turite sumokėti papildomai pristatymas.

Lenses Optical Attribute Gradient
Lenses Material Akrilo
Eyewear Type Skaitymo Akiniai
Danga HC
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE, MPT
Elemento Tipas Eyewear
Prekės Pavadinimas Turezing
Lęšių Spalva Aišku
Modelio Numeris 023
Lytis Moteris, Unisex
Lens Height 2.7 cm
Frame Material Acetatas
Lens Width 5cm

Parašyti atsiliepimą

Retro Spausdinti Gėlių Skaitymo Akiniai, Moterų Ir Vyrų Pavasario Vyrių, Ultra-Light Skaitymo Akiniai, Dioptrijų +0, +50, +100...+600

Retro Spausdinti Gėlių Skaitymo Akiniai, Moterų Ir Vyrų Pavasario Vyrių, Ultra-Light Skaitymo Akiniai, Dioptrijų +0, +50, +100...+600

1. Nuotraukas rodome yra 100% fizinis, fotografijos. 2. Dėl tokių veiksnių, kaip žaliavos, ekranas ir pan., čia gali būti subtilių skirtumų tarp paveikslėlių ir pats produktas.Prašome kreiptis į tikrasis produktas mūsų įmonės galutiniam spalvos. 3. Dydis gali skirtis 2-3

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!