Kategorija

360 Panoraminio vaizdo Kameros Kadrų Aušinimo Narve Įrenginys Apsaugos Atveju Šaltas Batų 1/4 tvirtinimas Insta360 Vienas R 4K Trikojo Adapteris Priedai

Nauja

€12.42

€16.57

-25 %

Yra sandėlyje

Žymos: insta360 vienas, lab trikojo, beždžionė stick, Insta360, šaltas batų mobiliojo ryšio adapteris, insta360 atveju originalas, gopro mount, atveju insta360 vienas r, 360 insta, manfrotto plokštė.

DAUGIAU NEI 10 VIENETŲ PRITAIKOMA LOGOTIPAS (MOQ>10)

ESAME TIESIOGINIAI GAMYKLOS ( GERIAUSIA KAINA, AUKŠTA KOKYBĖ, PUIKUS APTARNAVIMAS)

*JEI NĖRA KLIENTO PRANEŠIMĄ PO PATEIKIMO TVARKA PER 24 VALANDAS LOGOTIPO FAILĄ (ORIGINALUS FORMATAS .PDF / .AI / .CDR) , MES LAIVĄ IŠ "NO LOGO" PRODUKTUS. *KLIENTAS TURI PATEIKTI PREKĖS ŽENKLO PAŽYMĖJIMAS / PREKĖS ŽENKLO LEIDIMO ARBA PASTABA, KAD: "LOGOTIPĄ PRODUKTŲ PRAŠIAU, KAD YRA SKIRTI TIK ASMENINIAM NAUDOJIMUI, PAŽADU, NEDARYTI JOKIŲ PELNINGŲ PARDAVIMŲ." TUO ATVEJU, PAŽEIDŽIANT ATITINKAMAS NUOSTATAS, PIRKĖJAS TURI TURĖTI ATITINKAMĄ ATSAKOMYBĘ, KURI NETURI NIEKO BENDRO SU PARDAVĖJU!

Feichao 360 Panoraminio vaizdo Kameros Kadrų Aušinimo Narve Įrenginys Apsaugos Atveju Šaltas Batų 1/4 Stovai Aliuminio Lydinio Insta360 Vienas R 4K Trikojo Adapteris Priedai

Už Insta360 Vienas R Pratęstas Šalto Shole Mount Rėmas Aliuminio Lydinio Kamera Narve Apsaugos Atveju Anti-Patenka Aušinimo (3 skirtingų Lęšių moduliai tinka)

Paryškinti:

【AUKŠTOS PRITAIKYMAS】Vlogging Narve yra forma montavimo aliuminio narvelio, kad apsaugo Insta360 Vienas R fotoaparato, o suteikti daug priedų tvirtinimo elementai, nekeičiant fotoaparato mygtuką arba uosto.

【TVIRTINIMO TAŠKAI】narvo funkcijų 2x šalčio batai ir kelių 1/4"-20 sriegiu skylių montažine, kaip mikrofonas arba mažas LED šviesos.

【PASPAUSKITE TIPO FIKSAVIMO】galite tiesiog skaidrę fotoaparatą į narvą, iš šono, ir paspauskite dangtelį, kol užsifiksuos.

【DUGNO STRUKTŪRĄ】lankstymo pirštus ant dugno leidžia pritvirtinti kamerą ant įvairių antgaliai ir paviršių; o 1/4"-20 kalno centre, ant dugno galima prijungti vaizdo kamera 1/4"-20 trikojo.

【Suderinama Įvairių Kamera】-- Suderinamas Perjungti Įvairių Kamera.Į tikslius dalis, trys objektyvai, galima perjungti pirmyn ir atgal.

1. Tiek horizontalaus ir vertikalaus fotografavimo, lanksčiai taikyti universali sąsaja laikiklis

2. Du kartus šaltas batų kalno ir multi 1/4" Varžtų Skylės sąsajos, išorinio mikrofono/užpildyti šviesos, ir fotoaparatas gali būti pritvirtinta prie monopods ir kiti tvirtinimo elementai lengviau, ir ji gali apsaugoti kameros, taip pat

3. Apsauginiu rėmu, specialiai sukurta Insta360 Vienas R serijos fotoaparatas.Paprastas, bet unikalus dizainas, todėl jis tinka jūsų fotoaparatas

4. Aliuminio lydinio medžiaga, lengvas ir nešiojamas, patogus nešiotis, apie.

5. Įdiegti sienos, o ne atspindėti kamera, garso įrašymas ir fotografavimas greitis.

6. Prašome atkreipti dėmesį, kad fotoaparatą parodyta paveikslėlyje, nėra įtraukta į šį punktą.

7. Universalus Insta360 VIENAS R 4K / 360 Panorama / Dvigubas Objektyvas 3 Modulių

Gamintojas: Feichao

Spalva: Juoda

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Dydis: Surinkti dydis 84.5*85*31.5

Svoris: apie 125 g

Taikymo sritis: Taikomas Insta360 Vienas R

Savybės:

jis turi 1/4 varžtai suderinama su trikoju, gimbal, selfie lazdas, pusiausvyros sistema ir pan.

Dual šalto batų stovai yra pridėta prie išorinės sienos, siekiant palengvinti išorės ryšio įranga.

Vienu atveju universal Insta360 Vienas R derinys trimis skirtingais objektyvais.

Pakuotės Turinys:

1 x Plėtra rėmas Insta360 Vienas R

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prašome patikrinti žemiau svarbi informacija pritaikyti:

Šiltas Patarimas:

1, Logotipo pritaikymas turi būti nustatyta, nedalyvaujant pažeidimo.Jei yra kokių nors veiksmų sunkumų laikotarpiu, mes tikimės, kad pirkėjai gali suprasti ir padėti atšaukiu užsakymą.

2, Jei jūs prašote Pritaikoma Logotipą, Paslauga, Prašome padaryti, kad daugiau nei 10 vienetų, bei pateikite Logotipą, Modelį ir jūsų idėja švieslentėje.

3, MOQ custom logotipas yra 10vnt, mes tiesiog siųsti daiktų, su no logo, jei kiekis yra žemiau 10vnt.

4, tikimės, kad patenkinti pirkėjo, mes gali susisiekti su klientų kelis kartus, todėl yra išplėstas, kad apdorojimo metu.Jei tai atsitiks, mes tikimės, kad klientai gali mums padėti išplėsti užsakymo metu.

Logotipas Pozicija: Veiksminga nuotraukos nuoroda (jei turite kitą vietą, prašome mums pranešimą)

Spausdinimo Būdas: Lazerinis Ženklinimas (jei turite kitą metodą, prašome mums pranešimą)

Failo Spausdinti prašymą: Prašome siųsti kūrinį mums (originalus formatas .pdf .ai, .cdr)

MOQ: Per 10 Vienetų (Jei didelis kiekis, mes suteiksime jums daugiau patenkinamas citatą)

Jeigu turite kokių nors reikalavimai ar idėjų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1. Visos kainos nėra jokių mokesčių ar papildomų mokesčių.Mes nesame atsakingi už sukeltas problemas muitinės formalumus.

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po Pristatymo Laivybos Metodą, prašome susisiekti su mumis iš anksto.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.

(Atkreipkite dėmesį, kad mes negalime nuspręsti savo sprendimus, pasirinkti pristatymo būdus, o tai reiškia, jums reikia kruopščiai patikrinti su pristatymo laiku ir žada pristatymo laiku), Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės Insta360
Prekės Pavadinimas FEICHAO
Medžiaga Aliuminio
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Skeletas & Kadrų
Modelio Numeris Insta 360 Vienas R

Parašyti atsiliepimą

360 Panoraminio vaizdo Kameros Kadrų Aušinimo Narve Įrenginys Apsaugos Atveju Šaltas Batų 1/4 tvirtinimas Insta360 Vienas R 4K Trikojo Adapteris Priedai

360 Panoraminio vaizdo Kameros Kadrų Aušinimo Narve Įrenginys Apsaugos Atveju Šaltas Batų 1/4 tvirtinimas Insta360 Vienas R 4K Trikojo Adapteris Priedai

DAUGIAU NEI 10 VIENETŲ PRITAIKOMA LOGOTIPAS (MOQ>10) ESAME TIESIOGINIAI GAMYKLOS ( GERIAUSIA KAINA, AUKŠTA KOKYBĖ, PUIKUS APTARNAVIMAS) *JEI NĖRA KLIENTO PRANEŠIMĄ PO PATEIKIMO TVARKA PER 24 VALANDAS LOGOTIPO FAILĄ (ORIGINALUS FORMATAS .PDF / .AI / .CDR) , MES LAIVĄ IŠ NO

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!