Kategorija

1pc gimdos Kaklelio Kaklo Traukos Įrenginys Kaklo Neštuvų Paramos Pagalvė Ortopedinė Traukos

Nauja

€4.79

€7.15

-33 %

Yra sandėlyje

Žymos: neštuvų už kaklo, gimdos kaklelio kaklo traukos, dakimakura drakonas, kaklo skausmas, anzu kūno pagalvė, corgi anime kūno pagalvė, kaklo parama, genshin poveikio pliušas, žalia laikrodis, įrašo saulės skydelis.

Aprašymas:

Natūralus Sprendimas nuo Skausmo-saugus, paprastas ir veiksmingas sprendimas nuraminti toli kaklo ir pečių skausmai ir skausmai.Jis leidžia jums sumažinti įtampą, padidinti poilsiui, ir skatinti gijimą.Būtina turėti gilų atsipalaidavimą, darbo pertraukos, ilgas dienas darbe, ir vykdyti išieškojimą.

Taiso ir Taupo Jūsų gimdos Kaklelio Stuburo-minkštas, pillowy putos švelniai apgaubianti jūsų kaklą ir suteikia savo galva rami pojūtis plūduriuojantis oro.Ji suteikia švelnus spaudimas raminantis masažas ir jums suteikia minkštą, juslinis malonumas.

Scientifical ir Ergonomiškas Parama-Kaklo Neštuvų Pagalvę lopšiai ir palaiko jūsų galvos unikalus U-formos būdas.Pagaminti iš Itin Komforto Putų, švelniai pristabdo ir plūdes, galvos ir kaklo, ir rezultatai labai atpalaiduojantis ir raminantis jausmas.

Palaiko Kaklo įvairiais Būdais-Lengvas, tvirtas ir nešiojamų.Jūs galite naudoti šią kaklo pagalvė, keliaujant, dirbant prie kompiuterio, skaitymo, poilsio, medituoti, užsiimti joga, žiūrėti TV, ir dar daugiau!Veiksmingai malšina lėtinį skausmą, suspaudė nervai, išsipūtimas diskai, artritas, ir kaulų spurs.

Naudojant Metodus:

Lengva naudoti, tiesiog sulenkite jį per pusę, įdėti jį ant sprando, tada atsipalaiduoti ir mėgautis jūsų laikas.

Naudoti 15 minučių per dieną, malšina galvos skausmą, sprando, kaklo, raumenų įtampą ir spazmai ir sąnarių skausmas.

Specifikacija:

Medžiaga: EVA

Dydis:Kaip paveikslėlyje parodyta

Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta

Kiekis: 1 vnt.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Paketas Apima:

1Pcs Lankstymo Kaklo Neštuvų Pagalvė

Svoris 0-0.5 kg
Dalis KAKLO
Modelio Numeris Naujas
Kilmės KN(Kilmės)
Reitingas Klasės
Naudoti Įstaiga
Audinio Skaičius Kita
Formos Kaulų
Siūlų Skaičius Kita
Medžiaga Kita
Įdaru Kita
Rinkinys Tipas No

Parašyti atsiliepimą

1pc gimdos Kaklelio Kaklo Traukos Įrenginys Kaklo Neštuvų Paramos Pagalvė Ortopedinė Traukos

1pc gimdos Kaklelio Kaklo Traukos Įrenginys Kaklo Neštuvų Paramos Pagalvė Ortopedinė Traukos

Aprašymas: Natūralus Sprendimas nuo Skausmo-saugus, paprastas ir veiksmingas sprendimas nuraminti toli kaklo ir pečių skausmai ir skausmai.Jis leidžia jums sumažinti įtampą, padidinti poilsiui, ir skatinti gijimą.Būtina turėti gilų atsipalaidavimą, darbo pertraukos, ilgas dienas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!