Kategorija

Kinijos Bonsai Gėlių, Augalų Puodą Mini Keramikos Vazonas Konteinerių Tamsiai Mėlyna Glazūra, Kvėpuojantis Namų Puošybai Sodinamoji Ornamentu

Nauja

€3.86

€6.03

-35 %

Yra sandėlyje

Žymos: vazonas vienuolis, keramikos vazonas vazonas, stalas puodą, augalų puodą, pot, bonsai puodą keramikos žalia, keramikos mini puodą, AUGALŲ, terakota vazonas, vazonas.

(1)【Puikus Dizaino Universalus】:Rankų darbo, su aukštos kokybės ir patvarus Augalų Puodą, kepti aukšta temperatūra, visos daro šį kūrinį išsiskirti iš jūsų namų dekoro.Šis augalas katilas yra skirtas auga augalai ar ekranas dirbtiniai augalai, pvz., oro augalai, succulents, žolės, paparčiai, kurie prideda gyva ir šviežia pažvelgti į savo erdvę.

(2)【Papildomų Priedų Saugojimo, Švarios ir Atsisveikinimas su Netvarka】:Mūsų vazonas yra su skyle ir leisti tekėti vanduo per dirvožemio išlaikyti jūsų augalams augti, ir kvapas, sveikatos ir saugus.

(3)【Plačiai naudojamas】:Šis patrauklus sodinamoji puodą siūlo paprastas, bet elegantiškas būdas rodyti žaluma, pridėti žavesio savo namuose.Padėti jums kvėpuoti gyvenimą į stogas, lauko, lentynos, ar užkampis namų, biuro, butai, gyvenamieji kambariai, miegamieji, balkonas, terasa, patalpų ar lauko, sodo, neatsižvelgiant daug vietos.

(4)【Ypatingą Dovaną】:Šis puodų rinkinys-tai gera dovana visiems, netgi sau!Seneliai, žmonos, vaikai, draugai, kolegos, ir pan.Puiki dovana idėja Gimtadienio, Jubiliejaus, Vestuvių, Kalėdų ir Naujųjų Metų, Jie sudaro geras atspirties rytoj.Ji taip pat gali būti puiki dovana augalų mėgėjams ar kaip housewarming dovana.Puikus papildymas pagerinti atmosferą, bet dalis namų ar verslo, gyvinti savo gyvenimo erdvę su šia ypatinga dovana!

Svoris: 282.0 g

Dydis: 9*7.5 cm

Medžiaga: violetinė purvo, smėlio

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje (yra šiek tiek spalvų skirtumas, atsižvelgiant į tikrasis produktas!)

Savybės: atsparumas korozijai, ne lengvai deformuojasi, orui, patvarus, su vandens lizdo apačioje vazonas

Vazonas*1

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Rinkinys Tipas No
Tipas Darželio Puodai
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius kinų stiliaus
Apdailos Nedengti
Naudojimo Sąlygos GRINDŲ
Modelio Numeris vazonas
Medžiaga Keramikos
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Yra Protingas Prietaisas No
Keramikos Tipas Porceliano

Parašyti atsiliepimą

Kinijos Bonsai Gėlių, Augalų Puodą Mini Keramikos Vazonas Konteinerių Tamsiai Mėlyna Glazūra, Kvėpuojantis Namų Puošybai Sodinamoji Ornamentu

Kinijos Bonsai Gėlių, Augalų Puodą Mini Keramikos Vazonas Konteinerių Tamsiai Mėlyna Glazūra, Kvėpuojantis Namų Puošybai Sodinamoji Ornamentu

(1)【Puikus Dizaino Universalus】:Rankų darbo, su aukštos kokybės ir patvarus Augalų Puodą, kepti aukšta temperatūra, visos daro šį kūrinį išsiskirti iš jūsų namų dekoro.Šis augalas katilas yra skirtas auga augalai ar ekranas dirbtiniai augalai, pvz., oro augalai, succulents, žolės,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!