Kategorija

2021 Naujas AMbag Obag O Maišo Stilius, Vandeniui atsparus Klasikinis Didelis EVA su Spalvinga Zip-Up Vidinis Ilgai PU Odos Rankenos Moterų Rankinės "PASIDARYK pats"

Nauja

€37.51

€42.62

-11 %

Yra sandėlyje

Žymos: mui moterų krepšys, obag maišas pu, obag kišenėje, komin o maišelis mini, maišelis "chanel", 2021 tendencija, pečių maišą, krepšys raudona natūralios odos moteris prabanga, o maišelio rankenos prekės, retro cukranendrių krepšys.

JUMS GALI PATIKTI :

Kūrybos EVA medžiagos bagbody su "Ambag" logotipu,Italija Europos dizaino stiliaus.

Jokių klijų dizainas ,maišas įstaiga yra suformuoti iš EVA medžiagos, tiesiogiai ir nebus įtrūkimai ar pertrauka,atsparus vandeniui, lengvas ir tvirtas.

Nuimamas Drobės Vidinės Zip-up Maišelis - neprivaloma apdailos liesti,pridedamas su alyva-atstovauti vidinės membranos yra labai sturdyDimensions:klasikinis krepšys bodybag kūno aukštis 32cm,atviras plotis 39cm,dugno plotis 35cm, gylis 12 cm.

Pakuotė:1 komplektas classic pilnas AMBAG(bagbody+Vidinis Pamušalas+rankenos )

Pranešimas: vidinis įdėkite bus išsiųsta atsitiktine tvarka.Taip pat galite pasirinkti, vidinės kišenės ir tvarko patys,prašome palikti pastabą, pasakoja man savo prašymą, kai jūs perkate jį.

Lytis Moteris
Išorinis Atidaryti Kišenę
Modelio Tipas Kietas
Formos Atsitiktinis Tote
Kietumas SUNKIAI
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje
Modelio Numeris tq-241
Rūšių maišelius Rankinės & Crossbody krepšiai
Pamušalas Drobė
Pagrindinė Medžiaga Silikagelis
Prekės Pavadinimas TANQU
Uždaryti Tipas Atvira
Apdaila Laiškas
Stilius Mados
Proga Universalus
Rankenų/Dirželiai Du
Rankinės Tipas Entire
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Rankinės

Parašyti atsiliepimą

2021 Naujas AMbag Obag O Maišo Stilius, Vandeniui atsparus Klasikinis Didelis EVA su Spalvinga Zip-Up Vidinis Ilgai PU Odos Rankenos Moterų Rankinės

2021 Naujas AMbag Obag O Maišo Stilius, Vandeniui atsparus Klasikinis Didelis EVA su Spalvinga Zip-Up Vidinis Ilgai PU Odos Rankenos Moterų Rankinės "PASIDARYK pats"

JUMS GALI PATIKTI : Kūrybos EVA medžiagos bagbody su Ambag logotipu,Italija Europos dizaino stiliaus. Jokių klijų dizainas ,maišas įstaiga yra suformuoti iš EVA medžiagos, tiesiogiai ir nebus įtrūkimai ar pertrauka,atsparus vandeniui, lengvas ir tvirtas. Nuimamas Drobės

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!