Kategorija

24Pin Maitinimo Synchronizer Vyrų ir Moterų ATX Kasybos 32cm 24 Pin, Dual PSU prailginimo Kabelius, Kompiuterių Adapteriai Kasyba

Nauja

€1.08

€1.59

-32 %

Yra sandėlyje

Žymos: compaq nešiojamas plokštė, huanan, atx jungtis, transformatorių, elektros tiekimo 2000w, Jungtis 24pin, asus k53t, hf swr matuoklis, dual psu, 24 pin, nepertraukiamo elektros tiekimo 2000w.

24Pin Maitinimo Synchronizer Vyrų ir Moterų ATX Kasybos 30cm 24 Pin, Dual PSU ilgiklis Kompiuteriui Adapteris Kasybos Savybės:

1. Praktiškas: galima pridėti antrą maitinimo blokas prie KOMPIUTERIO.Du maitinimo šaltiniai bus įrengta vieną plokštę ir naudoti antrą energijos šaltinį multi-kanalo grafika kortelės.

2. Patogumui: ši paprasta adapteriu, galite pridėti galia 2 Mpv į vieną.Turi būti, bet Litecoin.

3. Atsargumo priemonės: įsitikinkite, kad atpažinti kryptimi, kai įdėjimas kabelis, nėra įdėkite jį atgal arba į jį įrašyti į klaidingą poziciją, siekiant išvengti prietaisai būti sudeginti.Kai įdėti kabelį, pirmiausia palaikykite lizdas prietaisus, prieš dėdami laidas, vengiant per didelės jėgos, kad įdėkite pin lizdas.

4. Kaip naudoti: Įkiškite 24PIN iš pagrindinių elektros energijos tiekimo į moterį kištukas ir kištukas kitą galą-prie pagrindinės plokštės, ir plug antrinė elektros energijos tiekimo į kitas 24PIN moterų prijungti, įjungti galios tuo pat metu.

5. Geros kokybės: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, rafinuotas kūrinys, labai gera kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

Aprašymas:

Tai 24Pin dviguba maitinimo pradėti linija leidžia du maitinimo šaltiniai turi būti įjungiami ir išjungiami tuo pačiu metu, ir tokiu būdu didinti elektros energijos tiekimas.

Techniniai duomenys:

Gaminio ilgis: 32cm

Vielos modelis: 1007 18AWG

Izoliacinė medžiaga: PVC izoliacija

Dirigentas specifikacija: 34*0.12 TS

Laidininko medžiaga: vario konservai

Vielos išorinis skersmuo: OD2.1mm

Vardinė temperatūra: 80℃

Laido spalva: juoda

Produkto svoris: 85 g

Produkto sąsaja: 5557 24pin (20+4), viename gale, 5559 24Pin kitame gale

Pakuotės: viena pakuotė

Pakuotė:

1 vnt * Dual Power Pradėti Laido

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Produkto Svoris 85 gramai
Izoliacinės Medžiagos pvc izoliacijos
Vielos išorinis skersmuo OD2.1mm
Gaminio ilgis 32cm
Dirigentas specifikaciją 34*0.12 TS
Vardinė Temperatūra 80℃
Pakuotė Taip
Vielos modelis 1007 18AWG
Kilmės KN(Kilmės)
Produktų Statusas SANDĖLYJE
Modelio Numeris /
Sertifikavimo Nėra
Tipas Jungtys
Laidininko Medžiaga Konservų Vario
Laido spalva juoda

Parašyti atsiliepimą

24Pin Maitinimo Synchronizer Vyrų ir Moterų ATX Kasybos 32cm 24 Pin, Dual PSU prailginimo Kabelius, Kompiuterių Adapteriai Kasyba

24Pin Maitinimo Synchronizer Vyrų ir Moterų ATX Kasybos 32cm 24 Pin, Dual PSU prailginimo Kabelius, Kompiuterių Adapteriai Kasyba

24Pin Maitinimo Synchronizer Vyrų ir Moterų ATX Kasybos 30cm 24 Pin, Dual PSU ilgiklis Kompiuteriui Adapteris Kasybos Savybės: 1. Praktiškas: galima pridėti antrą maitinimo blokas prie KOMPIUTERIO.Du maitinimo šaltiniai bus įrengta vieną plokštę ir naudoti antrą energijos šaltinį

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!