Kategorija

2020 M. Kinijos Arbata Juodoji Arbata Yinghong Nr. 9 Yingde

Nauja

€8.96

Yra sandėlyje

Žymos: juodoji kiniška arbata, arbata, crossdress kaukė, crossdress moterų kaukė, juoda puer, crossdress lėlės, crossdresser silikono moterų odos, juoda lapų arbata, kinijos raudonoji arbata, i ching.

Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!Įvadas: Yinghong 9 yra ir arbatmedžio pavadinimas ir juoda arbata produkto pavadinimas.Yinghong Nr. 9 savybės: aukštos kokybės ir didelio pelningumo veislių, ir stipriai, ir šviežių kokybės funkcijas.Yinghong Nr. 9 juodoji arbata yra turtingas veikliųjų sudedamųjų dalių, tokių kaip theaflavin, arbatos, raudono pigmento ir arbatos polifenolio, kuris gali padidinti organizmo antioksidantas pajėgumus.Taip pat vaidmenį, slopina prostatos vėžio, kraujo riebalų, lipidų nuleidimo dietos.Produkto savybės: Produkto pavadinimas: Kiniška Arbata 2020 Yingde Arbata Raudona Yinghong Nr. 9 Juodoji Arbata, Klasės: AAA Pakuotė: Krepšys Svoris: 250g / 500g /1000g Pakavimo sąrašas: 1 * Juodosios Arbatos Tinkamumo laikas: 36 mėnesius nuo pagaminimo Vietos: Guangdong Province, Kinija pagaminimo Data: 2020 Saugojimas: Kietas ir vėdinamoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.Dėmesio: dėl to, kad ilgą laiką pristatymas, galbūt kai kurie vacuumize bus smūgis -, jeigu jūs jį rasti ne visiškai vakuumas, tai yra normalus reiškinys, kurį sukelia pristatymo.Nesijaudinkite, arbata dar švieži.Dėkojame už jūsų supratimą!

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

2020 M. Kinijos Arbata Juodoji Arbata Yinghong Nr. 9 Yingde

2020 M. Kinijos Arbata Juodoji Arbata Yinghong Nr. 9 Yingde

Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!Įvadas: Yinghong 9 yra ir arbatmedžio pavadinimas ir juoda arbata produkto pavadinimas.Yinghong Nr. 9 savybės: aukštos kokybės ir didelio pelningumo veislių, ir stipriai, ir šviežių kokybės funkcijas.Yinghong Nr.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!