Kategorija

Lauko Nuotykius Rinkinys, skirtas Mažiems Vaikams,Krovinių Liemenę ir Skrybėlę Nustatyti Kieme Explorer", "Safari" Kostiumas ir Suknelė Iki Parko Girininkas

Nauja

€6.53

€8.16

-19 %

Yra sandėlyje

Žymos: ewok, stiklo steampunk, bohemijos jumpsuit, fantasia galia ranger, galia ranger costums, vyrai safari liemenė, audinio moterims, galia ranger kostiumai, žalia ranger liemenė, honkai.

Aprašymas:

Tegul Lauko Nuotykiai prasideda.Šis mielas ir įdomus Rinkinys bus sužadinti Šiek tiek "internet Explorer" į kiekvieną vaiką.Tegul jūsų vaiko vaizduotei laukinių su šio Parko Girininkas, Archeologas, Medžiotojas, nuotykių Ieškotojas, Kostiumas ir Suknelė.Skatina meilę gamtai ir gyvūnijai.

LIEMENĖ - Funkcijų, patvarus, plaunamas audinys.Įdomus energingą Džiunglių Spausdinti, kišenės ir D-žiedai saugoti ir vykdyti visus pagrindinius elementus.Puiki Medžioklė, Paukščių stebėjimo, Žvejyba, Safari, Žygiai pėsčiomis, Stovyklavimas.

HAT - Platus Kraštų skrybėlę apsaugoti nuo prigimties kenksmingų spindulių.Reguliuojama raišteliu saugo ji apsaugoti, o greito atleidimo leidžia saugiai.

Jūsų vaikas bus meilė vis lauke su šio žavinga Skrybėlę ir Liemenę kostiumas Nustatyti.Žaisti, naršyti ir bendrauti su gamta, kaip jūsų vaiko KAMIENINES išsilavinimą.

Puiki dovana bet kuriam vaikui 3,4,5,6,7,8 skatinti būdami aktyvūs ir įsitraukti į natūralią aplinką.

Specifikacija:

Ilgis: 49cm / 19.29 colių,Krūtinės Plotis: 37.5 cm / 14.76 colių ,Pečių Plotis: 32cm / 12.59 colių

Medžiaga: Audinys

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Krovinių Liemenė

1 Gabalas Skrybėlę

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Lytis Unisex
Sudedamosios dalys Kelnės
Simbolių Kita
Medžiaga Kita
Elemento Tipas Rinkiniai
Šaltinio Tipas ŽAIDIMAS
Specialios Paskirties kostiumai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Phenovo

Parašyti atsiliepimą

Lauko Nuotykius Rinkinys, skirtas Mažiems Vaikams,Krovinių Liemenę ir Skrybėlę Nustatyti Kieme Explorer

Lauko Nuotykius Rinkinys, skirtas Mažiems Vaikams,Krovinių Liemenę ir Skrybėlę Nustatyti Kieme Explorer", "Safari" Kostiumas ir Suknelė Iki Parko Girininkas

Aprašymas: Tegul Lauko Nuotykiai prasideda.Šis mielas ir įdomus Rinkinys bus sužadinti Šiek tiek internet Explorer į kiekvieną vaiką.Tegul jūsų vaiko vaizduotei laukinių su šio Parko Girininkas, Archeologas, Medžiotojas, nuotykių Ieškotojas, Kostiumas ir Suknelė.Skatina meilę

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!