Kategorija

Silikono Dirželis Apple Žiūrėti juosta 40mm 44mm 38mm 42mm Gumos diržas smartwatch apyrankė Sporto apyrankę iWatch " serie 3 4 5 6 se

Nauja

€1.59

€3.37

-52 %

Yra sandėlyje

Žymos: "apple" žiūrėti juosta transperent derva, dirželis žiūrėti, daug apple " žiūrėti 5 juostos 44mm, konsmart "apple" žiūrėti laidą, prabangos dizaineris "apple" kišeninių lv, dirželis appl žiūrėti, appl žiūrėti juosta, appl žiūrėti plieno juosta, agatas bangle apyrankės, dvigubo kelionė.

[Suderinama modelis] patogus dirželis yra suderinama su "Apple" Žiūrėti SE serijos 6/5/4/3/2/1, 38mm / 40mm / 42mm / 44mm sporto versija, visos versijos yra suderinamos.Prieš perkant, prašome patikrinti dydis atgal "Apple" Žiūrėti, ir tada pasirinkite norimą dydį ir spalvą.

[Aukštos kokybės minkšto silikono] Ši sporto watchband yra pagamintas iš aukštos kokybės minkšto silikono, kuris yra minkštesnis, patvarus, patogus, odos draugiškas, atsparus vandeniui ir prakaitui, tinka sporto, plaukimo, mankštos ir kitomis progomis.Tai taip pat puiki dovana Kalėdų, Naujųjų Metų, Padėkos ir kitų švenčių.

[Size Atrankos] dydis tinka labiausiai riešų, prašome patikrinti žiūrėti ir riešo pasirinkti tinkamą dirželis.

[Lengva įdiegti ir pašalinti] Lengva Sporto minkšto silikono dirželis yra įrengta patobulinta antgaliai abiejuose galuose, kuri gali tiksliai ir saugiai užrakinti dirželis sąsaja.Lengva įdiegti tiesiogiai, ji gali būti išardyta su mygtukas per 5 sekundes.Specialiai sukurta smeigtukai, kad jūsų žiūrėti cleaner

[Ką gausite] iš viso 1 sporto kvėpuojantis silikono dirželis, jūs galite pasirinkti pagal savo dydį ir spalvą (ne įskaitant smart laikrodžiai).

【laivybos laikas】

Pasirinkite "www.ptextile.lt Standartinis Pristatymas", ji turi didesnį stabilumą ir daugiau laiku stebėjimo, jūs galite gauti savo daiktus per 25-35 dienas.Nemokamai atnaujinti pristatymas užsakymų daugiau nei $15. Be to, tranzito laikas taip pat turi įtakos COVID-19. Mes padėsime jums susisiekti su laivybos kompanija ir pašte gauti savo paketą greičiau.

[Po skatinimo]

Jei turite klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo pirmiausia, prašome nepalikite blogas komentarus arba sukelti ginčus.Mes visada stengiamės išspręsti jūsų problemas ir, kad esate patenkintas.

style7 "Apple" laikrodžių Priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Style4 už iwatch 42mm 38mm/44mm 40mm
Sąlyga Naujoji be žymės
Modelio Numeris už aple žiūrėti 38mm/42mm
style2 už applle žiūrėti 5 4 3 2 1
style1 už applle žiūrėti 44mm/40mm 42mm/38mm
Pavadinimas "apple" žiūrėti Sporto juostos
Elemento Tipas Watchbands
Juostos Ilgis 22cm
Užsegimas Tipas smartwatch metalo sagtis Priedai 1 2 3 4 5
style6 "Apple žiūrėti
style3 aš watch S 6 5E
Spalva juoda, Rožinė, Geltona, Vynas, Raudonas, Oranžinė, mėlyna...Daugiau
style5 "Apple" laikrodžių Apyrankės

Parašyti atsiliepimą

Silikono Dirželis Apple Žiūrėti juosta 40mm 44mm 38mm 42mm Gumos diržas smartwatch apyrankė Sporto apyrankę iWatch

Silikono Dirželis Apple Žiūrėti juosta 40mm 44mm 38mm 42mm Gumos diržas smartwatch apyrankė Sporto apyrankę iWatch " serie 3 4 5 6 se

[Suderinama modelis] patogus dirželis yra suderinama su Apple Žiūrėti SE serijos 6/5/4/3/2/1, 38mm / 40mm / 42mm / 44mm sporto versija, visos versijos yra suderinamos.Prieš perkant, prašome patikrinti dydis atgal Apple Žiūrėti, ir tada pasirinkite norimą dydį ir spalvą. [Aukštos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!