Kategorija

Z&Y Išardomi Sodo Kieme Komposto Krepšys su Dangčiu Organinių Fermentas Atliekų Kompozitorius Medžiagos Modelis Skaičių Rinkinys Tipas Kilmės

Nauja

€15.61

€21.99

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: augti krepšiai grybų, mielas gėlių vazonas, compostera, mokyklos sodo kompostas, kompostas, muito sodo atliekų maišelis, augti led, 10 galonų augti krepšiai, pilnas led spektras, sodo kneeler sėdynės.

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTYFeatures:

Ekologiškos medžiagos: kompostavimo maišelis yra pagamintas iš ABS medžiaga, kuri yra draugiškas aplinkai ir saugus.ji taip pat yra labai paprasta naudoti su dvigubo rankenos, viršuje ventiliacijos ir dideli šoninio lango, tokia praktinė komposto maišelį, verta pirkti jūsų šeimai!

Užtrauktukas-suprojektuoti komposto maišelį,: Lengvai pašalinti trąšų iš didelio šoninio lango be judančių naujas virtuvės atliekos, trąšų.Atidarymo viršuje yra užtrauktukas dizaino, kuris suteiks jums daug patogiau, kai pradėti virtuvės atliekos į jį.

Patogumui:Jis gali būti naudojamas iš karto po nuolat fermentacijos apie 1 mėnesį, ir humuso yra paimtas iš apačios sluoksnio, kuris yra patogus ir greitas.Pagerinti fizines ir chemines fiziologinių dirvožemio būklę.Sumaišyti su tam tikra dalis dirvožemio, jis gali būti naudojamas, gėlynai, daržovių sodai, vejos, ir pan.

Atliekų panaudojimas: komposto krepšys virsta virtuvės ir sodo atliekas paversti naudinga trąša jūsų augalų augimą; Didinti fizinės ir cheminės fiziologinę būklę dirvožemio; Sumaišykite su dirvožemiu kai kurių dalis, gali būti naudojamas darželis, daržovių sodas, veja, boskage ar pan.

Sugriauti: Kai Skilimo Yra Baigtas, Kai Temperatūra Ne Ilgiau Pakyla Ir Spalvą, Kompostą, Patamsėja.Šis Procesas Dažnai Trunka Nuo 3 Iki 6 Mėnesių, Suyra Medžiagos.

Kompostas Maišelį, tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Pasirinktinis Dydis: S, L

S Dydis: app.35x60cm/13.78x23.62in(Sulankstoma)

L Dydis: app.45x80cm/17.72x31.50in(Sulankstoma)

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

1 x Komposto Krepšys

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Tipas Augti Krepšiai

Parašyti atsiliepimą

Z&Y Išardomi Sodo Kieme Komposto Krepšys su Dangčiu Organinių Fermentas Atliekų Kompozitorius Medžiagos Modelis Skaičių Rinkinys Tipas Kilmės

Z&Y Išardomi Sodo Kieme Komposto Krepšys su Dangčiu Organinių Fermentas Atliekų Kompozitorius Medžiagos Modelis Skaičių Rinkinys Tipas Kilmės

100% brand new ir aukštos kokybės OOTDTYFeatures: Ekologiškos medžiagos: kompostavimo maišelis yra pagamintas iš ABS medžiaga, kuri yra draugiškas aplinkai ir saugus.ji taip pat yra labai paprasta naudoti su dvigubo rankenos, viršuje ventiliacijos ir dideli šoninio lango, tokia

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!