Kategorija

1Pcs Krovos Baterija Dėžutės Dangtelio Korpuso Skyriaus Shield Atveju "Xbox 360" Belaidį Valdiklį Gamepad Be Baterijos

Nauja

€0.19

€0.28

-32 %

Yra sandėlyje

Žymos: gamepad "huawei", xbox gamepad, "xbox 360" belaidį valdiklį "bluetooth" pc, psp vita, originalus xbox dvd, kontrolės xbox, lb rb bamperis mygtuką " xbox vienas valdytojas, xbox 360 " valdiklį atveju atlikti, remote for gimbal, "nvidia shield tv.

Savybės:

1. Specialios baterijos dangtelis, skirtas "Xbox 360" belaidį valdiklį gali naudoti AA baterijos, pakeisti originalią bateriją.

2. Dydis baterijos dangtelis taip pat kaip originalus vienas, ir jis tinka glaudžiai su rankena.Medžiaga yra pagaminta iš ABS inžinerijos plastiko.

3. Elementas monolitinis viduje yra pagamintas iš vario, su elektrolitinio dengimo sluoksnis, kuris turi gerą laidumą ir nėra rūdžių.

Įskaitant: 1*baterijos dangtelio

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Su USB no
Modelio Numeris DJQ4610A
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas GRWIBEOU
Suderinamos Prekės/Modelis Kita

Parašyti atsiliepimą

1Pcs Krovos Baterija Dėžutės Dangtelio Korpuso Skyriaus Shield Atveju

1Pcs Krovos Baterija Dėžutės Dangtelio Korpuso Skyriaus Shield Atveju "Xbox 360" Belaidį Valdiklį Gamepad Be Baterijos

Savybės: 1. Specialios baterijos dangtelis, skirtas Xbox 360 belaidį valdiklį gali naudoti AA baterijos, pakeisti originalią bateriją. 2. Dydis baterijos dangtelis taip pat kaip originalus vienas, ir jis tinka glaudžiai su rankena.Medžiaga yra pagaminta iš ABS inžinerijos plastiko. 3.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!