Kategorija

Mediniai "PASIDARYK pats" Salono Miniatiūriniai Gėlių Namai Modelis su Dulkių Padengti #W0

Nauja

€18.42

€32.89

-43 %

Yra sandėlyje

Žymos: "pasidaryk pats" lėlių namelis, duona miniatiūriniai lėlių namelis, lėlių miniatiūriniai lėlių namelis, visiškai miniatiūriniai lėlių namelis, miniature pinscher, cuteebe, miniatiūriniai ženklas, "pasidaryk pats" ir miniatiūrų parduotuvė, 12 x 125, derliaus miniatiūriniai lėlių namelis.

Kulka Taškų:

1、PASIDARYK Pats: Tiksliai kalbant, mielas namas nėra skirtas būti žaidžiamas, bet kolekcines, pastatų ar namų puošybai po apdailos.Jis ateina su dalių, reikia surinkti "PASIDARYK pats".Asamblėja yra tinkami žmonės, vyresni nei 14 metų, puikus būdas bendrauti su paauglių ar suaugusiųjų ir puikus projektas praleisti laiką.

2、Aukšta Kokybė: Medžiagos, yra geros kokybės, baldų ir kitų medinių gabalai yra tiksliai iškirpti taip, kad jie tilptų kartu teisingai.LED šviesos,augalai, ornamentas, baldai yra gana realus ir protingai suprojektuoti, yra verta kainą, jei jūs ieškote malonumą.

3、Puiki Dovana: labai puiki dovana ir kolekcionuojamų, kurie naudojasi amatų ir figūrėlės, dėžutės pats atrodo kaip dabartis - labai gražus ieškote!Jūs galite tai padaryti sau, kad dovana, prasmingiau.Gali būti sudėtinga pirmą kartą statybininkas, bet jums bus gauti džiaugsmas, kai baigsite jį.

4、anglų Vadovas: Mes norime paskatinti jūs jį lengva surinkti, tik šiek tiek kantrybės.Atspausdinta lape buvo įtraukta į raskite sunumeruoti dalys, ir anglų vadovą su detaliais ir spalvoti paveikslėliai padės jums, kaip tai padaryti, žingsnis po žingsnio.Dar daugiau.

5、Platus: "PASIDARYK pats" lėlių namelis yra ideali Gimtadienio/Kalėdų/Valentino Dienos dovana savo meilužio, šeima, vaikai, draugai,ir ji gali išreikšti savo didžiosios meilės, nes ji padarė sau.Jums reikia parengti silikoninis skystis, klijai ir du vnt. baterijų patys.

Mediniai "PASIDARYK pats" Miniatiūrinės Gėlių Namai Modelis su Dulkių Dangtelį

Savybės:

1. Ding Dong, jūs sutikimą iš gamtos.Dvigubo sluoksnio sodo dirbtuvės.Botanikos Sodas ant stogo.

2. Atidaryti skaidrios saulės, kambarys su šilta saulė teka, ir gėlės žydi ištisus metus!Siųsti krūva gėlių svarbus asmuo, ir perteikti savo jausmus per grožio gėlės.

3. Su LED šviesa ir baterija langelį perjungti, jokios muzikos.

4. Idealus gimtadienio/Kalėdų/Valentino dienos dovanos už savo mylimojo, šeimos, vaikų, draugų, kadangi jis yra pagamintas pagal save, ji gali išreikšti savo gilią meilę.

Specifikacija:

Pavadinimas: PASIDARYK pats salono

Naudojimas: dekoracijos, dovanos

Medžiaga: mediena + medžiaga + plastikas

Priedai: medžiagų rinkinys, LED šviesos, dulkių dangtelį

Gatavo produkto dydis: apie 20*16*21cm/7.87*6.3*8.27 į (rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek tolerancijos)

Pakuotės dydis: apie 21*8*18cm/8.27*3.15*7.08 į

Pakavimo Sąrašas:

1* "PASIDARYK pats" Salono

Pastaba:

1. 2 AA baterijomis (be baterijos), be klijų bei gamybos įrankiai.

2. Šis gaminys yra pakuotė, medžiagų rinkinys, klientų poreikius, "PASIDARYK pats".

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mediena
droopshipping Didmeninė
Temos Kraštovaizdžio
Stilius Europa
Yra Protingas Prietaisas No

Parašyti atsiliepimą

Mediniai

Mediniai "PASIDARYK pats" Salono Miniatiūriniai Gėlių Namai Modelis su Dulkių Padengti #W0

Kulka Taškų: 1、PASIDARYK Pats: Tiksliai kalbant, mielas namas nėra skirtas būti žaidžiamas, bet kolekcines, pastatų ar namų puošybai po apdailos.Jis ateina su dalių, reikia surinkti PASIDARYK pats .Asamblėja yra tinkami žmonės, vyresni nei 14 metų, puikus būdas bendrauti su

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!