Kategorija

Namų Ūkio Žemės Riešutų Kevalais Peilis Nerūdijančio Plieno Riešutų Odos Šveitimo Priemonė, Mini

Nauja

€7.60

€10.86

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: vyšnių logotipas, crown piniginės, bomba lipdukas, platformos v lizdas, vyšnių spausdinti, vyšnių pyragas, medvilnės marškinėliai verpalai, nuotakos sankabos, žaidimas bomba, rankos delno.

Pagrindinės Savybės : 【 NEŠIOJAMIEJI ĮRANKIAI 】- kompaktiškas ir lengvas, lengva nešiotis ir saugoti, naudoti bet kuriuo metu ir bet kur.Pavasario dizainas, šviesos brūkštelėkite gauti skanių riešutų. 【EFEKTYVUS IR SAUGUS】- korpuso atidarymo procesas yra uždaras pavasarį ir yra raudona plastikinio pagrindo taip, kad celiuliozės ir nutshells bus ne išsilaistyti. 【LENGVA NAUDOTI】- Atidaryti vienoje antra, ji yra paprasta naudoti ir be vargo; tinka visiems žmonėms. 【 Plačiam NAUDOJIMO 】-Gali atveria įvairių riešutų, tokių kaip graikiniai riešutai, makadamijos ir kt.Specifikacijos: Spalva: Raudona Dydis: 12 x 9 x 3 cm.Medžiaga: Aukštos kokybės pavasarį, ABS plastiko pakuotę Įeina: 1 x veržlė šveitimo priemonė Pastabos: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

Tipas Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
Funkcija Eco-Friendly
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Vyšnių Pitters
Modelio Numeris riešutų šveitimo priemonė
Medžiaga Plastikiniai
Plastiko Tipas PC
Sertifikavimo CIQ

Parašyti atsiliepimą

Namų Ūkio Žemės Riešutų Kevalais Peilis Nerūdijančio Plieno Riešutų Odos Šveitimo Priemonė, Mini

Namų Ūkio Žemės Riešutų Kevalais Peilis Nerūdijančio Plieno Riešutų Odos Šveitimo Priemonė, Mini

Pagrindinės Savybės : 【 NEŠIOJAMIEJI ĮRANKIAI 】- kompaktiškas ir lengvas, lengva nešiotis ir saugoti, naudoti bet kuriuo metu ir bet kur.Pavasario dizainas, šviesos brūkštelėkite gauti skanių riešutų. 【EFEKTYVUS IR SAUGUS】- korpuso atidarymo procesas yra uždaras pavasarį ir yra

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!