Kategorija

Pripučiami Aušintuvas Mielas Formos Gėrimo Butelis Aušinimo Baseinas su 50pcs Šiaudų Šalies Tiekimą Havajų Luau Baseinas Šalis apdaila

Nauja

€3.64

€5.19

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: ausies varlė, žaislas dinozauras, helovinas žaislas apdaila, minecraft žaislas, pokemon, bachelorette šalis fonas, betmenas automobilių, baseinas plaukti, partneriai draugais, groot baby shower.

Daugiau Produktų:

Behogar Pripučiami Aušintuvas Mielas Formos Gėrimo Butelis Aušinimo Baseinas su 50pcs Šiaudų Šalies Tiekimą Havajų Luau Baseinas Šalis

Informacija:

Pripučiami Aušintuvas: Labai pripučiami aušintuvas chill savo gėrimus vasaros šalys, luau tematikos šalys, atogrąžų tematikos šalys, baseinas šalys, paplūdimio vestuvėms, ir šeimos įdomus.Ateina su 50pcs mielas skėtis šiaudų, patogus jūsų svečiai gerti.

Mielas Forma: Mielas kaktusas ar kokoso medžio formos pripučiamą aušintuvas, klasikinis vasaros elementai, tiks jūsų vasaros šalis dekoro gerai, ir yra patrauklus vaikams.Vaikai gali imtis gražių šalių nuotraukų su juo.

Idealus Dydis: Po pripučiamos, 27.56 cm aukščio, 18.11 colių (kaktusas forma) arba 11.81 colių (kokoso medžio formos) iš apačios,labai praktiškas dydis, pakankamai pajėgumų, jums vietos gėrimų, bet ir neužima daug vietos ir gali atnešti gerą šalis dekoro poveikį.

Patvari Medžiaga: pripučiami radiatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, lengvas anddurable, lengva pripūsti ir deflate, lengva sudėti ir laikyti, gali būti pakartotinai panaudotos įvairių šalių.

Platus Paskirtis: Tai ne tik praktiškas pripučiami aušintuvas bet vasarą tema arba baseinas šalys, bet taip pat mielas apdaila, viduje ar lauke, įdėkite jį į vaiko kambarį, kiemas, veja, tegul jūsų namai bus pilni vasaros jausmą.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip vaikas žaislų konteinerių, taip juokinga.

Specifikacija:

Aušintuvas Medžiaga:PVC

StrawMaterial: Plastikiniai + Popierius

Dydis:

Kaktusas Forma: 70 x 46cm / 27.56 x 18.11 colių

Kokoso Medžio Formos: 68 x 70cm / 26.77 x 27.56 colių

Šiaudų: 0,6 x 24cm / 0.24 x 9.45 colių

Galima Stilius:CactusShape,Kokoso Medžio Formos

Praneškite mums norimą stilių, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai.

Pastaba: Dėl fizinio matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

Paketas:

1 x Pripučiami Aušintuvas

50 x Šiaudų

B Paketas:

1 x Pripučiami Aušintuvas

C Paketas:

50 x Geriamojo Šiaudų

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris pripučiami aušintuvas plaukti
Proga Gimtadienis, Namas Juda, April Fool ' s Day, Jubiliejus
Medžiaga PVC
Modelis AUGALŲ

Parašyti atsiliepimą

Pripučiami Aušintuvas Mielas Formos Gėrimo Butelis Aušinimo Baseinas su 50pcs Šiaudų Šalies Tiekimą Havajų Luau Baseinas Šalis apdaila

Pripučiami Aušintuvas Mielas Formos Gėrimo Butelis Aušinimo Baseinas su 50pcs Šiaudų Šalies Tiekimą Havajų Luau Baseinas Šalis apdaila

Daugiau Produktų: Behogar Pripučiami Aušintuvas Mielas Formos Gėrimo Butelis Aušinimo Baseinas su 50pcs Šiaudų Šalies Tiekimą Havajų Luau Baseinas Šalis Informacija: Pripučiami Aušintuvas: Labai pripučiami aušintuvas chill savo gėrimus vasaros šalys, luau tematikos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!