Kategorija

Automatinis Kempingas Palapinė 1-2 Asmens, Šeimos Palapinė Dvigubo Sluoksnio Momentinių Setup Markizės, Lauko Pelninga Turistinius Palapinė Žygiai, Kelionės

Nauja

€9.30

€18.60

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: telšių, 2 asmuo palapinė, kamp kempingas palapinė, palapinės tentas, uodai palapinė, stovykla lauko palapinė, medvilnės palapinė, clothesline vielos, vaiko tipi, akių palapinė.

Kulka Taškų:

1、NEPERŠLAMPAMA MEDŽIAGA: Patvarus tvirtas 190T audinio su sidabro danga, vandeniui atsparus 210D Oksfordo audinys grindų(PU3000mm) su visiškai šeimininku siūlės.atsparus vandeniui ir saulės atspari medžiaga užtikrina viduje yra visiškai sausi bet kokiomis lietaus situaciją.

2、DIDELĖS ERDVĖS ir LENGVAS: Turistinius palapinę, momentinis automatinis pop-up palapinės, atsiskleisti dydis:apie 83 x 55 x 43 cm(210 x 140 x 110cm) yra pakankamai didelis, kad 1-2 žmonės.Pakuotės Dydis: 24 X 5 X 5 cm (60 X 12 X 12 cm), Svoris: 5.5 lb.Skinai yra nedidelis ir itin lengvas paketas, lengva nešiotis ir transporto, tinka lauko medžioklė, pėsčiųjų, kempingas, alpinizmas, kelionės ir kt.

3、PRAGMATIŠKAS PROJEKTAVIMAS: užtrauktukas duris su labai tankus tinklas užtikrina geresnę ventiliaciją ir veiksmingai apsaugo nuo mos quito įkandimų.Lietaus skristi yra pagamintas iš 190T vandeniui audinio, kad lietaus sezonas nėra gauti jums.Vienas kabo kablys žibintai ar žibintų šviesos.viena kišenė, susiūti į pusę palapinės sienos, jūs galite naudoti ją laikyti savo mobilųjį telefoną ar kitus smulkius dalykus.

4、LENGVA NUSTATYTI: Lengva laikyti.Kempingas palapinė yra lengva nustatyti tik 30 sekundžių, ir ji yra paprasta naudoti; skeletas ir operacija yra geriau nei ranka, palapinės, tinka naujokams.Taip pat stovinčioje leidžia palapinę galima perkelti ir perkelti nereikia ardyti.

5、TINKA: Mechaninė pop-up palapinės gali naudoti vaikams laisvalaikio, šeimos kempingas, žygiai, kelionės, medžioklė, komandos, laisvalaikio, paplūdimys, turistinius, lauko šalių ir kita laisvalaikio veikla.

Savybės:

1. Lengva įdiegti.Nebūtinai turi būti pastatyta, tinka naujokams, lengva valdyti.Su didelio stiprio aliuminio polius, lengvas, ir ji gali stovėti aukšto slėgio.

2. Dvigubo sluoksnio kempingas palapinė, lengvai persijungti tarp aukštos orui ir visiškas privatumas.

3. Į vėjo palapinė turi vėjo lynai nustatė visi aplink, ji gali veiksmingai vėjo.

4. Ateina mažas ir itin lengvas paketas, lengva nešiotis ir transporto.

Metodas įrengimas:

1. Atsiskleisti palapinę ir padėkite jį ant grindų ar vejos.

2. Atskiras šešiakampis, ir pakelkite palapinę.

3. Įdėti kolonų ir paspauskite jį žemyn, kad visiškai jį atidaryti.

4. Saugus palapinės grindų su tentu lenkai ir lynai.

Specifikacija:

Medžiaga vidinė palapinė: 190T poliesteris audinio ir nailono airy mesh

Lietaus skristi: 190T poliesteris audinio

Grindys: 210D anti-ašara Oxford medžiaga

Atlikti Maišelis: 210T poliesteris

Lenkai: didelio stiprumo stiklo pluošto poliai

Dydis&svoris talpa: 1-2 Asmuo

Atsiskleisti dydis: apie 83 x 55 x 43 cm(210 x 140 x 110cm)

Supakuota Dydis: apie 24 x 5 x 5 cm (60 x 12 x 12 cm)

Bendras svoris: apie 5,5 lb

Pakavimo Sąrašas:

1 * Atlikti maišelis

1 * Vidinės Palapinės

8 * Nagai

4 * Vėjo Lynai

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Apačioje Vandeniui Indeksas 1000-1500 mm
Modelio Numeris Camping Tent
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Lauko
Plotas -
Struktūra Vienas Miegamasis
Polių Medžiaga Plieno
Vartotojų skaičius Du
Sluoksniai Vieną
Už Palapinę Vandeniui Indeksas 1000-1500 mm
Pastato Tipas Greitas Automatinis Atidarymas
Drop laivyba Parama
audinys Drobė
Sezonas Ketverių sezono Palapinė
Tipas 1 - 2 Žmonių Palapinė

Parašyti atsiliepimą

Automatinis Kempingas Palapinė 1-2 Asmens, Šeimos Palapinė Dvigubo Sluoksnio Momentinių Setup Markizės, Lauko Pelninga Turistinius Palapinė Žygiai, Kelionės

Automatinis Kempingas Palapinė 1-2 Asmens, Šeimos Palapinė Dvigubo Sluoksnio Momentinių Setup Markizės, Lauko Pelninga Turistinius Palapinė Žygiai, Kelionės

Kulka Taškų: 1、NEPERŠLAMPAMA MEDŽIAGA: Patvarus tvirtas 190T audinio su sidabro danga, vandeniui atsparus 210D Oksfordo audinys grindų(PU3000mm) su visiškai šeimininku siūlės.atsparus vandeniui ir saulės atspari medžiaga užtikrina viduje yra visiškai sausi bet kokiomis lietaus

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!