Kategorija

Už ZTE Blade L110/A110 Karšto Modelio Mielas PrintingVertical Flip Cover Open Down/up Galinį Dangtelį filp odinis dėklas

Nauja

€2.11

Yra sandėlyje

Žymos: atveju zte blade af3, 7 atveju iphon, ašmenys atveju, atveju, zte a910, atveju, zte, atveju oda, ašmenys l5 zte, padengti lenovo, a520, Byla.

PASTABA: (, prašome perskaityti prieš pateikdami užsakymą!!ačiū)

jei laivybos būdas yra Kinija Po Eilinio mažas Pakelis Plius , NE sekimo mažų užsakymų ,nes jis bus padidinti jūsų laivybos kaina.

Pristatymo laikas: Jeigu Patvirtinkite Laikas artėja, bet jūs vis dar gauti jūsų užsakymą, prašome susisiekti su manimi, aš pratęs pristatymo dienos jums.

Jei po 60 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su manimi, aš bus grąžinti visą pinigų, kad jūs ar aš esu organizuoti pakartotinai.

Joks Ginčas, prašome: Prašome neatidaryti ginčo per 60 dienų , nemalonu, palaikom gerus verslo santykius.Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

Jei norite, Su stebėjimo , laivybos prašome pasirinkti, Kinija Paštu registruotu Oro Paštu .bet ji bus išleisti daugiau pinigų už pristatymas.

Mes laivo į sąlyginio DEPONAVIMO spręsti tik.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas, sąlyginio DEPONAVIMO yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti Paslaugos: 1. Mes pateikti geros kokybės gaminį, jei turite kokių nors kokybės problema, apie elementą, susisiekite su mumis per 3 dienas po to jį gauti. 2. Grąžinimas arba mainai, prekės turi būti grąžinamos naujas būklės, kaip gavo su visais kartu priedai ir literatūros, įskaitant originalioje pakuotėje.Prekė turi BŪTI USDED ne visi. 3. Pirkėjas bus atsakingas už grąžinimas prekių mokesčiai ir sandorių mokesčių iš viso produktų pirkimo.Atsiliepimai: Mes siekiame geriausias paslaugas, jei jūs patenkinti mūsų punktas, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį, kuris leis mums geriau plėtros.Dėkojame už jūsų apsilankymą.Turi gerą apsipirkti mūsų parduotuvėje.Mes laivo į sąlyginio DEPONAVIMO spręsti tik.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas, sąlyginio DEPONAVIMO yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti Paslaugos: 1. Mes pateikti geros kokybės gaminį, jei turite kokių nors kokybės problema, apie elementą, susisiekite su mumis per 3 dienas po to jį gauti. 2. Grąžinimas arba mainai, prekės turi būti grąžinamos naujas būklės, kaip gavo su visais kartu priedai ir literatūros, įskaitant originalioje pakuotėje.Prekė turi BŪTI USDED ne visi. 3. Pirkėjas bus atsakingas už grąžinimas prekių mokesčiai ir sandorių mokesčių iš viso produktų pirkimo.Atsiliepimai: Mes siekiame geriausias paslaugas, jei jūs patenkinti mūsų punktas, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį, kuris leis mums geriau plėtros.Dėkojame už jūsų apsilankymą.Turi gerą apsipirkti mūsų parduotuvėje.

Prekės Pavadinimas INSOU
Tipas Flip Case
Funkcija Purvo atsparus
Dizainas Paprastas
Suderinamos Prekės ZTE

Parašyti atsiliepimą

Už ZTE Blade L110/A110 Karšto Modelio Mielas PrintingVertical Flip Cover Open Down/up Galinį Dangtelį filp odinis dėklas

Už ZTE Blade L110/A110 Karšto Modelio Mielas PrintingVertical Flip Cover Open Down/up Galinį Dangtelį filp odinis dėklas

PASTABA: (, prašome perskaityti prieš pateikdami užsakymą!!ačiū) jei laivybos būdas yra Kinija Po Eilinio mažas Pakelis Plius , NE sekimo mažų užsakymų ,nes jis bus padidinti jūsų laivybos kaina. Pristatymo laikas: Jeigu Patvirtinkite Laikas artėja, bet jūs vis dar gauti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!