Kategorija

Belaidis Nuotolinio Valdymo Vibracija Meilės Kiaušinių G-Spot Simuliatorius Makšties Kamuolys Analinis Kaištis Vibratorius Masturbator Sekso Žaislai Moterims Suaugusiųjų

Nauja

€12.03

€20.06

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: analinis vibrat, išangės ir makšties dildo, analinis kaištis storio, analinis, vibrat, analinis kaištis, vibracija makšties prijunkite nuotolinio, sekso parduotuvė, dildo lovetoy, silicio makšties plug.

G-Spot 3 Varikliai Dvigubai Skverbtis Žaislai

Belaidis Nuotolinio Valdymo Vibruojantis Kiaušinis Klitorio Stimuliatorius Makšties Vibratorius Moterims Klitoris G Spot Makšties rutuliukai Masturbator

❤【Tikslumo Klitorio Stimuliacija】→ vibruojantis kiaušinis funkcijos G-SPOT, kad dėmesys vibracijas savo clit, spenelius ir kitas jautrias dėmės padidinti vibracijos tikslumo klitorio ir g taško stimuliacija ir greitas orgazmas !

❤【 NUOTOLINIO VALDYMO】→ 7 Režimai: Kamuolys turi 7 režimais, su įkraunamas nuotolinio valdymo pultu.Jūs galite lengvai pasirinkti režimą, kuris tinka jums.Savo nuotolinio valdymo atstumas yra 10M, todėl visa veikla procesas paprastas ir įdomus.

❤【USB Įkrovimo Mini Vibratorius】→ Mini dydžio, mažas ir lengva nešiotis ir privačių jūsų rankinėje ar kelionės.Kulka vibratorius gali dirbti vieną valandą, dvi valandas nemokamai, Jums nereikia pirkti bet kokių AAA baterijos.

❤【Pagaminti iš Įstaiga-Saugaus silikono 】→ netoksiškas, bekvapis ir odos draugiškas.Jūs galite mėgautis ramioje klitorio vibratorius s emocijų namuose ar biure be jokių rūpesčių.

❤【Vandeniui】→ spenelių vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui, todėl galite pasiimti jį su savimi beveik bet kur jūs einate - iš savo rytą dušo vėlai naktį baseinas kritimo.Vandeniui nelaidžios antspaudas taip pat daro savo naują žaislą lengviau valyti, nei kitų, nes jūs neturite jaudintis dėl vandens ištekėjimo viduje ir griauna ją.

❤【7 Vibravimo Režimai】masažo kamuolys turi 7 stiprios vibracijos režimai rinktis ir mėgautis savo mėgstamus režimu.

❤【 NUOTOLINIO VALDYMO】Vibruojantys Kiaušiniai turi 7 režimais, su įkrovimo silikono nuotolinio valdymo pultu.Jūs galite lengvai pasirinkti režimą, kuris tinka jums.Savo nuotolinio valdymo atstumas yra 10M, todėl visa veikla procesas paprastas ir įdomus.

❤【USB ĮKROVIMO】Vibruojantis Kiaušinis yra įkraunamas.Jis ateina su USB įkrovimo kabelis, todėl jūs galite įkrauti bet kur, kur veikia triukšmas Vibruojantis Kiaušinis yra mažiau nei 50db, todėl jums nereikia nerimauti apie tai, trukdo kitiems krūvio metu.

❤【Patogu ir Lengva Valyti】- Produktų yra 100% atsparus Vandeniui, su patogus, minkštas ir švelnus paviršius lengva valyti ir naudoti.Skalauti su švaraus vandens ar muilo vandens ir sausu minkštu rankšluosčiu ar be pūkelių.Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, vengti saulės spindulių poveikio.

❤【Gaminio Dydis】

TD017 Dydis

❤【Gaminio Dydis】

TD016 Dydis

❤【Diskretiška Pakuotė & Patikimas Aptarnavimas】 - Atsargus pakavimo jūsų privatumo problema.Kyla abejonių ar problemų, plz mums pranešimą .Mūsų siekimas nuolat gerinti produktų kokybę ir didinti vartotojų pasitenkinimą, verčia mus visada branginame kiekvieną klientą patirtis.

pirkti produktą, kartu gausite papildomą nuolaidą!

Commodity Quality Certification ce
2 funkcija 7 Vibracijos Dažnis
Funkcija 5 Erotinis Šuolis Kiaušinių
Modelio Numeris TD018
privalumas 2 Greitas Pristatymas
Medžiaga Medicininio Silikono
Elemento Tipas Vibrators
Didmeninės ar Dropshipping Parama
Kilmės KN(Kilmės)
atsparus vandeniui IPX7 atsparus vandeniui
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
4 funkcija Sekso Žaislas Moterims Suaugusieji
Funkcija 1 Remote control
Prekės Pavadinimas HIWUP
Funkcija 6 Sekso Mašina Poroms
Funkcija 7 Makšties Kamuoliukai Vibratoriai
3 funkcija G-spot massager
1 pranašumas Greitas Pristatymas
Tipas G-Spot
dydis 32mm*82mm
Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

Belaidis Nuotolinio Valdymo Vibracija Meilės Kiaušinių G-Spot Simuliatorius Makšties Kamuolys Analinis Kaištis Vibratorius Masturbator Sekso Žaislai Moterims Suaugusiųjų

Belaidis Nuotolinio Valdymo Vibracija Meilės Kiaušinių G-Spot Simuliatorius Makšties Kamuolys Analinis Kaištis Vibratorius Masturbator Sekso Žaislai Moterims Suaugusiųjų

G-Spot 3 Varikliai Dvigubai Skverbtis Žaislai Belaidis Nuotolinio Valdymo Vibruojantis Kiaušinis Klitorio Stimuliatorius Makšties Vibratorius Moterims Klitoris G Spot Makšties rutuliukai Masturbator ❤【Tikslumo Klitorio Stimuliacija】→ vibruojantis kiaušinis funkcijos G-SPOT,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!