Kategorija

Futbolo Stovo Laikiklį Akrilas Skaidrus Kamuolys Stendas Stalčiuko Turėtojas, Krepšinis, Futbolas Tinklinis

Nauja

€0.55

€0.73

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: boulingo kamuolys stovi, kamuolys letena, kamuolys stovi, rodyti papuošalai, meno stendas, acer 5920g grafikos kortelės, 6 akrilo stovo, vyrai stalčiuko, vyrai exercise, krepšinio turėtojas.

Savybės:

1. Daugiafunkcinis: ekrano stendas gali būti taikomas veidu žemyn kaip kamuolys ekrano, arba susidurti su ekrano kitų objektų, tokių kaip papuošalai arba statulos, gražiai ekranas įvairių objektų.

2. Tvirtas medžiaga: Šis kamuolys stendas yra pagaminti iš kokybės akrilo medžiagos, vandeniui ir netoksiškas naudoti, tvirtas, patvarus ir tvirtas pakankamai, kad tai nėra lengva sulaužyti, palaiko ilgalaikius laiką naudojant.

3. Universalus programas: Šios futbolo stovėti turėtojai yra tinkamos laikymo futbolo, futbolo, krepšinio, regbio kamuolys, futbolo, boulingo kamuolys, taip pat galite pasinaudoti šiomis stovėti, laikyti savo suvenyrų kamuolius.

4. Tinkamo matmens: Šių akrilo kamuolys stendų yra maždaug. 12*8.6*6.4 cm, kuris gali atlaikyti daugelio rūšių sporto kamuolius, tinka laikyti savo suvenyrų kamuolys ir bet sporto kamuoliukus.

5. Įmantrus dizainas: Šie kamuolys stovi turėtojai yra suprojektuoti su geometrinės formos ir lygaus krašto, kuris gali padaryti jūsų sporto kamuoliukų buvimo vietą, be nukristi lengvai, išlaikyti savo įvairių sporto šakų kamuoliai, organizuotas.

Aprašymas:

Dizainas atrodo profesionaliai ir mano profesinės poreikius sportininkas.Tai yra tobula ar limited edition kamuolys turėtojas, kad jūsų namuose atrodo tvarkingas ir efektyviai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: akrilas

Dydis: 12*8.6*6.4 cm

Spalva: juoda, skaidri (pasirinktinai)

Pareigos: vieta rutuliukai, papuošalai, skulptūros

Pakuotė:

2vnt * Stendas Plokštė

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Diegimo Tipas Grindų Tipas
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Nėra. Pakopų Vieną
Taikomas Vietos gyvenamasis kambarys
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
dydis M
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Įvairenybės
Medžiaga Akrilo

Parašyti atsiliepimą

Futbolo Stovo Laikiklį Akrilas Skaidrus Kamuolys Stendas Stalčiuko Turėtojas, Krepšinis, Futbolas Tinklinis

Futbolo Stovo Laikiklį Akrilas Skaidrus Kamuolys Stendas Stalčiuko Turėtojas, Krepšinis, Futbolas Tinklinis

Savybės: 1. Daugiafunkcinis: ekrano stendas gali būti taikomas veidu žemyn kaip kamuolys ekrano, arba susidurti su ekrano kitų objektų, tokių kaip papuošalai arba statulos, gražiai ekranas įvairių objektų. 2. Tvirtas medžiaga: Šis kamuolys stendas yra pagaminti iš kokybės

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!