Kategorija

Avezano Gimtadienio Fonas Fotografijai Visatos Erdvės Planetos Mėnulis Astronautas Naujagimiui Dušo Dekoro Fono Foto Studija

Nauja

€3.62

€6.34

-42 %

Yra sandėlyje

Žymos: nasa, fonas, fono grožio ir žvėrys, šalies kosmoso, spindulio "lego" technic, dekoro fotostudija, chromakey, fono piratai, erdvėlaivis gimtadienio fonas, planetos spausdinti palaidinukė.

Medžiagos Aprašymas

Vinilas:Gana plonas, šviesesnė spalva, tinka vienu metu naudoti, negali būti išplauti, gali būti išlyginti iš nugaros, esant žemai temperatūrai, tinka naudoti patalpų viduje.Poliesterio:spalva yra sąlyginai tamsi medžiaga, yra gana minkštas, gali būti išplauti, gali būti išlyginti, galima pakartotinai naudoti, patvarus, tinka vidaus ir lauko.

Vinilo Informacijos Ekranas

Medžiaga panaši į audinį, skirtingai nuo fono, jis gali būti įterptas tiesiogiai.Jei jums reikia pakabinti jį, jūs turite įklijuoti jį rankiniu būdu.

Poliesteris Informacijos Ekranas

Elastinga, minkšta ir gana sunkus

Apie Dydis

Jei esamas dydis funkcijos neturi norimo dydžio, galite susisiekti su mumis pritaikyti norimą dydį.

Apie Paketas

Mūsų nutylėjimą yra veidrodėliai ant pakuotės, jei norite, kad laivas į geležinkelių, prašome susisiekti su mumis iš anksto.

Apie Pritaikymas Savo Reikmėms

Mes galime pritaikyti jokių animacinių filmų,žaidimų,filmų,reklama,šalis dekoro fone,ir savo nuotraukas,prašome susisiekti su manimi, jei norite tinkinti.

Apie Raukšles

Nes mes užlenkti pakuotės pagal numatytuosius nustatymus, ten gali būti raukšles, bet nesijaudinkite, yra daug būdų, kaip pašalinti raukšles: 1 būdas: Geležies, esant žemai temperatūrai, nuo nugaros fone audinio (pastaba žemos temperatūros, atgal); 2 būdas: Pakabinti fone audinio ir palaukti 2-3 dienas; 3 būdas:Rasti ilgas vamzdis,roll iki fone stora su vamzdžio ir pritvirtinkite jį su stygos,Tada palikti jį vien tik 1-2 dienas.

Apie Atsiliepimą

Jūsų pirkinių patirties ir atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų paslaugas ir produktus, prašome palikti penkių žvaigždučių peržiūrą, bet jei yra kokia nors problema su produkto ar esate nepatenkintas, prašome don ' t būti piktas, prašome būti laikas Susisiekti su mumis, mes pasistengsime padėti jums kaip galima greičiau,ačiū iš anksto.

Prekės Pavadinimas Avezano
Medžiaga Vinilo, Plona Vinilo / Poliesteris
Taikoma Scena vaikų gimtadienis, Naujagimio Portretas, šeimos portretas, Baby Shower
Pritaikyti Bet kokio dydžio ir modelio
Stilius Vaikai, Derliaus, retro
dydis Width*High
Plona Vinilo funkcijų Pigiai, ryškios spalvos, tinka vienu metu naudoti
Tipas Purškimo Dažytos
Pakuotė Taip
Temos Lentynoje
Kilmės KN(Kilmės)
Poliesterio Savybės Gali būti pakartotinai naudojamas, Patvarus, ir skalbti

Parašyti atsiliepimą

Avezano Gimtadienio Fonas Fotografijai Visatos Erdvės Planetos Mėnulis Astronautas Naujagimiui Dušo Dekoro Fono Foto Studija

Avezano Gimtadienio Fonas Fotografijai Visatos Erdvės Planetos Mėnulis Astronautas Naujagimiui Dušo Dekoro Fono Foto Studija

Medžiagos Aprašymas Vinilas:Gana plonas, šviesesnė spalva, tinka vienu metu naudoti, negali būti išplauti, gali būti išlyginti iš nugaros, esant žemai temperatūrai, tinka naudoti patalpų viduje.Poliesterio:spalva yra sąlyginai tamsi medžiaga, yra gana minkštas, gali būti išplauti,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!